Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
Aktív témák
-
Nand_i
tag
Hello,
teszt céljával felraktam én is. Első lépésként nézd meg a windows update-et, onnan jött le néhány frissítés. Utána goto Lenovo support oldal, és töltsd le a következőket (vista-s valtozatban, mikor néztem még nem volt 7 driver): hotkey driver, ultranav driver + ultranav util, acpi power management driver, active protection system, battery maximiser and power management features. Ennyivel kb el kellene, hogy tűnjenek az ismeretlen dolgok (illetve ha van ujlenyomat olvasód akkor szedd le azt a drivert is), de még van lan+modem driver vista alá, én azokat is felraktam. Ja és esetleg wlan driver. Nálam ezek vannak fenn, egy dolog kivételével működik is minden, ez az egy dolog pedig a wlan ki-be kapcsolás fn+f5 segítségével. Erre valakinek van ötlete? Fn+f12re megy a hibernálás, ezért szerintem nem az van, hogy nem ismeri a kombinációt.
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Mobil flották
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hertzkirály OLED monitorokat dobott piacra az ASUS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkbook L16 Gen 1 Magyar Ultra U 135U, 16GB DDR5, 512GB NVME, Gari: 2029-05-29
- Cyborg 14 A13VF 14" FHD+ IPS i7-13620H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5450 14" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Acer Predator Helios Neo16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4070 32GB 1TB NVMe gar
- T14 Gen2i 14 FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő