- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Egy óra, két rendszer
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A5 (2017) - lottóötös
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Garmin topik
Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
marcitp #8577 üzenetére
PCMCIA-s vodás Huawei E630-am van, annyi előnyét mindenképpen tudom, hogy szvsz sokkal masszívabb és kevésbé kilógó cucc egy PCMCIA kártya az USB-s megoldásoknál. Nem vagyok képben az USB-s modemek fogyasztásával kapcsolatban, az A630 nekem kb. -10 perc akkuidőt jelent. A PCMCIA-val semmiképpen nem lesz gond, bár javasolnám, hogy a Huawei "csodák" helyett próbálj meg olyan gyártóktól keresni kártyát, mint a Globetrotter, Novatel és Sierra.
Mobilnetet csak akkor ajánlom, ha mindenképpen rá vagy szorulva. A szó igazi értelmében korlátlan mobilnet nincsen Magyarországon, legfeljebb korlátlan mennyiségű adatforgalmad lehet - csak bizonyos limit elérése után nagyon csökkentett sebességgel.
Ha vezetékes net kiváltására használod, ezen okok miatt jól gondold meg. Másrészt a megosztás is problémás, az USB-s modemmel elvileg meg lehet oldani olyan routerrel, amelyiknek meg lehet hekkelni a firmware-jét és van USB-portja (valamelyik Asus router pl. ilyen, ha jól rémlik, Amargo fórumtársnak volt az a fajta). PCMCIA-nál ez nehezebb, talán 2-3 olyan, mellesleg méregdrága router van a piacon, amelyik PCMCIA-csatolóval rendelkezik. (Ilyen pl. a Linksys WRT54G3G, én ezt használom, a kb. egy évvel ezelőtti 35k-s árával az akkori fizetésem harmadába került - és ez volt az olcsó megoldás.
)
Elvileg Vodánál hamarosan lakossági ügyfeleknél is elérhető lesz az Office Box néven futó, mobilnetet megosztani képes wlan router, ha vezetékes net helyett használnád, lehet, hogy érdemesebb abba beruházni.
Aktív témák
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Macbook Pro 16" M3 - Ajándék Magic Mouse
- Asus G752VS Gamer laptop eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest