- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Aktív témák
-
Scalpel
senior tag
Igen, én is reméltem, hogy Vistája van. Én csak Vistával több monitoroztam, illetve egyszer ment róla még xp alatt projektor, de csak rádugtam és ment, nem volt semmi problémám.
neomorf:
Ezért is mondom továbbra is, hogy szűz winnel is kell próbálni. Főleg, hogy driver hibára utal erősen a tünetegyüttes... ezért kell a legfrissebb vga driver szűz win mellett.
Az Ati oldaláról letöltött drivert (feltétlen a megfelelő mobility driver csomagot halászd le) meg úgy kell használni, hogy a fájl kicsomagolod, megkeresed a megfelelő inf kiterjesztésű fájlt, és a win eszközkezelőben a vga kari driverét a vga lapjáról frissíted, és kézileg mutatod meg neki a megfelelő inf fájlt. Ahhoz, hogy több monitort használhass, nem kell control center meg anyám tyúkja, mert az xp is tartalmaz mindent, csak azt kell tudnia, hogy hogyan használja.Az meg, hogy egy hetes a gép, semmit nem jelent... bármely oprendszert 10 perc alatt is le lehet amortizálni. Nekem a hiperstabil ibm kompatibilis ubuntu linuxot is sikerült telepítés után 10 perccel szétfagyasztani. Pedig az tényleg kezeli az ibm gépeket alapból, főleg ha minden inteles benne (az enyémben az). Nem is ezzel volt a gond, hanem egy külsős programmal (pedig a hivatalos rep-ben benne volt...)... Szóval lehet valami erősen bezavar a képbe.
Aktív témák
- RITKA ASUS ROG Strix G15 Electro Punk gamer laptop, i7-10750H, GTX 1660 Ti, szép állapotban,dobozzal
- Lenovo ThinkPad P15s i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T500 / FHD IPS / Garancia!
- HP EliteBook x360 830 G8 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / Érintőkijelző / 2in1 Prémium üzleti laptop!
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027-ig!
- Alienware m15 R5 gamer laptop, Ryzen 9 5900HX, RTX 3070, karcmentes, 360Hz!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 855 G8 - Ryzen 7 5850U I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő