- Google Pixel topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Scalpel
senior tag
Igen, én is reméltem, hogy Vistája van. Én csak Vistával több monitoroztam, illetve egyszer ment róla még xp alatt projektor, de csak rádugtam és ment, nem volt semmi problémám.
neomorf:
Ezért is mondom továbbra is, hogy szűz winnel is kell próbálni. Főleg, hogy driver hibára utal erősen a tünetegyüttes... ezért kell a legfrissebb vga driver szűz win mellett.
Az Ati oldaláról letöltött drivert (feltétlen a megfelelő mobility driver csomagot halászd le) meg úgy kell használni, hogy a fájl kicsomagolod, megkeresed a megfelelő inf kiterjesztésű fájlt, és a win eszközkezelőben a vga kari driverét a vga lapjáról frissíted, és kézileg mutatod meg neki a megfelelő inf fájlt. Ahhoz, hogy több monitort használhass, nem kell control center meg anyám tyúkja, mert az xp is tartalmaz mindent, csak azt kell tudnia, hogy hogyan használja.Az meg, hogy egy hetes a gép, semmit nem jelent... bármely oprendszert 10 perc alatt is le lehet amortizálni. Nekem a hiperstabil ibm kompatibilis ubuntu linuxot is sikerült telepítés után 10 perccel szétfagyasztani. Pedig az tényleg kezeli az ibm gépeket alapból, főleg ha minden inteles benne (az enyémben az). Nem is ezzel volt a gond, hanem egy külsős programmal (pedig a hivatalos rep-ben benne volt...)... Szóval lehet valami erősen bezavar a képbe.
Aktív témák
- Dell Latitude 7430: i7-1265U/16GB /512GB SSD/14" FHD, Touch, Matt/Win11 Pro
- DELL G5 15 5587 Gamer notebook
- Lenovo ThinkPad T14s Gen3 : i5-1240P/16GB/256GB NVMe SSD/14"FHD IPS, Matt/Win 11Pro
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 32GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Asus TUF Dash F15 FX516PM ,15.6" ,i7-11370H , GeForce RTX 3060,16GB ,512GB, 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest