- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
Aktív témák
-
mdk01
addikt
Írtama Vista-s topicba de még nem sikerült válaszolnia senkinek sem ezért megkérdezem hátha itt okosabb emberek vannak.
"T61es notiról volna szó vista-val.
Próbáltam partícionálni a vinyót aminek utánaolvastam és azt derítettem ki hogy zsugorítani kell a meghajtót és akkor frankók létrejön egy"nem lefoglalt" lemezterület amit utána lehet partícionálni.Eddig oké is volt de a 160gb-os vinyóból a vista úgy 40gb-ot foglal amihez még hozzájön a rejtett partíció így mondjuk marad dúrván 100gb-amivel én rendelkezem.A zsugorítással leválasztott nekm 46gb-ot de ez kevés.Most próbálom törölni ezt a partíciót de a "nem lefoglalt" területet nem tudom összevonni a már meglévő C:-vel hogy előről kezdjem az egészet.Súgóba sincs semmi.
Az első kérdésem tehát ez volna hogy hogyan tudom törölni ezt a 46gb "nem lefoglalt lemezterületet"?
A másik pedig az hogy hogyan tudom magam beállítani hogy mekkora területet válasszon le a az eredeti szabad lemezterületről, mert ez a 46gb kicsit karcsu."Mindezt Vista alatt szeretném mert még XP alá sincs free verzióju progi amivel elvégezhetném ezt a 10perces egyszeri műveletet, nem ogy Vista alá.
Remélem vki tud segíteni.
üdv.
Aktív témák
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Parfüm topik
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- PlayStation 5
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Aspire A515 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- HP 840 G3/G4 eladó! Magas minőségben felújítva, 1 év garanciával, számlával
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 8GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
- Bomba ár! Acer Aspire E5 - i7-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 128SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3102
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest