Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
mdk01
addikt
Írtama Vista-s topicba de még nem sikerült válaszolnia senkinek sem ezért megkérdezem hátha itt okosabb emberek vannak.
"T61es notiról volna szó vista-val.
Próbáltam partícionálni a vinyót aminek utánaolvastam és azt derítettem ki hogy zsugorítani kell a meghajtót és akkor frankók létrejön egy"nem lefoglalt" lemezterület amit utána lehet partícionálni.Eddig oké is volt de a 160gb-os vinyóból a vista úgy 40gb-ot foglal amihez még hozzájön a rejtett partíció így mondjuk marad dúrván 100gb-amivel én rendelkezem.A zsugorítással leválasztott nekm 46gb-ot de ez kevés.Most próbálom törölni ezt a partíciót de a "nem lefoglalt" területet nem tudom összevonni a már meglévő C:-vel hogy előről kezdjem az egészet.Súgóba sincs semmi.
Az első kérdésem tehát ez volna hogy hogyan tudom törölni ezt a 46gb "nem lefoglalt lemezterületet"?
A másik pedig az hogy hogyan tudom magam beállítani hogy mekkora területet válasszon le a az eredeti szabad lemezterületről, mert ez a 46gb kicsit karcsu."Mindezt Vista alatt szeretném mert még XP alá sincs free verzióju progi amivel elvégezhetném ezt a 10perces egyszeri műveletet, nem ogy Vista alá.
Remélem vki tud segíteni.
üdv.
Aktív témák
- Négymagos Dell Latitude 3190 2-in-1 érintőképernyő laptop 360 fokban forgatható
- Lenovo ThinkPad T520 Intel Core i5-2540M 8GB DDR3 120GB Samsung SSD laptop
- Dell G3 3590 notebook (9300h,1660 Ti,16GB)
- Újszerű vékony és könnyű ÉRINTŐS Lenovo X1 Carbon (Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD Windows11)
- ASUS ROG Strix G15 Gamer Laptop újszerű állapotban, dobozával.
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest