- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
mdk01
addikt
Írtama Vista-s topicba de még nem sikerült válaszolnia senkinek sem ezért megkérdezem hátha itt okosabb emberek vannak.
"T61es notiról volna szó vista-val.
Próbáltam partícionálni a vinyót aminek utánaolvastam és azt derítettem ki hogy zsugorítani kell a meghajtót és akkor frankók létrejön egy"nem lefoglalt" lemezterület amit utána lehet partícionálni.Eddig oké is volt de a 160gb-os vinyóból a vista úgy 40gb-ot foglal amihez még hozzájön a rejtett partíció így mondjuk marad dúrván 100gb-amivel én rendelkezem.A zsugorítással leválasztott nekm 46gb-ot de ez kevés.Most próbálom törölni ezt a partíciót de a "nem lefoglalt" területet nem tudom összevonni a már meglévő C:-vel hogy előről kezdjem az egészet.Súgóba sincs semmi.
Az első kérdésem tehát ez volna hogy hogyan tudom törölni ezt a 46gb "nem lefoglalt lemezterületet"?
A másik pedig az hogy hogyan tudom magam beállítani hogy mekkora területet válasszon le a az eredeti szabad lemezterületről, mert ez a 46gb kicsit karcsu."Mindezt Vista alatt szeretném mert még XP alá sincs free verzióju progi amivel elvégezhetném ezt a 10perces egyszeri műveletet, nem ogy Vista alá.
Remélem vki tud segíteni.
üdv.
Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Háztartási gépek
- Óvodások homokozója
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 3D nyomtatás
- Gumi és felni topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- MacBookPro 15" 2018 - A1990
- Macbook Pro 16" - 2019, 8 mag i9, 32GB, 1 TERA, 4GB Radeon, touchbar, garancia (100)
- Lenovo V110 i3 6006U / 8GB Ram / 256SSD / Win10, gyári töltő
- Új Dobozos PcCom Revolt Gamer Tervező Vágó laptop -65% 15,6" i7-13700H 32/1TB RTX4060 8GB FHD 144Hz
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest