Hirdetés
- Apple iPhone 11 - népalma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Yettel topik
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
tegnap legyártottam a recovery lemezeket a t42esemhez. aztán le is gyalultam a winchestert.
ma szerettem volna irni egy lemezet. benyultam a hengerbe és kivettem egy lemezt. nem vettem észre, hogy a startup lemezt fogtam meg. tegnap este már hely hiányában a hengerbe raktam vissza a lemezeket.
gondoltam nerot most nem lopok, ezért az ingyenes infrarecordert használola cdiráshoz.
nos elinditottam a lemezirást, de értelmezhetetlen hibaüzenetet kaptam. no nem baj gondoltam, essünk neki ujra. ezuttal lezajlott az irás ... a recovery startup lemezemre...azt hiszem elbuktam a géphez járó windowsomat. a gép még garis, vajon be lehet még szerezni hozzá a recovery kittet??
üdv,
egy reménytvesztett flótás
Aktív témák
- Pályára állt a BME nagy dolgokra hivatott kisműholdja
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- BestBuy ruhás topik
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Pánik a memóriapiacon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Macbok Pro 2020 i5/16/500GB 2 éves hibátlan 100% akku
- szinte új MacBook Air M3 16GB 256GB SSD starlight csillagfény Apple magyar garancia
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple 1 év garancia
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple 3 év garancia
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest