Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
karesz501
üzenetére
én abból a (legtöbb embernek magától értetődő) feltevésből indultam ki, hogy utólag nagyon nehéz hozzá recovery lemezt szerezni (gy.k. lehetetlen), anélkül meg megoldhatatlan egy már nem eredeti oprendszerrel ellátott, legyalult vinyón a recovery partíció helyreállítása. ja bocs, hogy nem fejtettem ki bővebben, a fél topik erről szól, ha visszaolvasol. én annak idején megtettem, hidd el, érdemes.

te erre belekötöttél. ki ért félre kit? nem sopánkodás kérdése... te osztottad az észt. kár, hogy nem nyert.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
"IBM-nél szintén lehet érdeklődni nem kell hozzá tuti összeköttetés, hidd el, csak egy telefon
" - így van, ha garanciális volt a géped, régebben lehetett tőlük venni aranyárban. nem nagy dolog, végül is... ingyér biztosan nem osztogatnak már régóta. 
szerintem gondolkozz még egy picit a témán.
és gyere TP-talira. 
mod: mellesleg nagyon nem tudod, hogy mit érzek (az előző, még bőven garanciális T60-oddal
). elvagyok IBM-es oprendszer nélkül is, a driver-eket gond nélkül leszedem, pusztán tisztább, szárazabb, jobb érzés, ha van hozzá recovery lemezem.
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Google Pixel topik
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- GTA VI
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G2 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

és gyere TP-talira.