- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
karesz501 #4208 üzenetére
én abból a (legtöbb embernek magától értetődő) feltevésből indultam ki, hogy utólag nagyon nehéz hozzá recovery lemezt szerezni (gy.k. lehetetlen), anélkül meg megoldhatatlan egy már nem eredeti oprendszerrel ellátott, legyalult vinyón a recovery partíció helyreállítása. ja bocs, hogy nem fejtettem ki bővebben, a fél topik erről szól, ha visszaolvasol. én annak idején megtettem, hidd el, érdemes.
te erre belekötöttél. ki ért félre kit? nem sopánkodás kérdése... te osztottad az észt. kár, hogy nem nyert.
"IBM-nél szintén lehet érdeklődni nem kell hozzá tuti összeköttetés, hidd el, csak egy telefon
" - így van, ha garanciális volt a géped, régebben lehetett tőlük venni aranyárban. nem nagy dolog, végül is... ingyér biztosan nem osztogatnak már régóta.
szerintem gondolkozz még egy picit a témán.
és gyere TP-talira.
mod: mellesleg nagyon nem tudod, hogy mit érzek (az előző, még bőven garanciális T60-oddal
). elvagyok IBM-es oprendszer nélkül is, a driver-eket gond nélkül leszedem, pusztán tisztább, szárazabb, jobb érzés, ha van hozzá recovery lemezem.
Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-roller topik
- Házimozi haladó szinten
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Videó stream letöltése
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest