- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Aktív témák
-
clemson
csendes tag
Meg mindig driver problemam van !Felraktam az Access conections -, minden jol megy telepites kozben ,szepen fel is megy!De amikor ujrainditom a Windowst akkor bejon a talcan a tererosseg jelzo kis zold ikon meg a kis szamitogep ikon az access connectionshoz es nem mutat semmit mert ugy erzekeli mintha ki lenne kapcsolva a wireless.. Ha nyomok egy Fn+ F5 akkor bejon a wireless menuje de hiaba kattintok az ikonra nem csinal semmit , nem tudom bekapcsolni ,de ekozben pedig tudom hasznalni a wireless gond nelkul! Szoval ez az Access connection kibabral velem ,de hogyha meg nincs rajta az access connection akkor meg ha megnyomom az Fn+F5 akkor akkor azt irja hogy frissitsem a drivert! A Software installerben megneztem es nincs semmi hiba vele, nem utkoznek a driverek. Valami Otlet erre?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Asus G752VS Gamer laptop eladó!
- Laptop i7, 11. gen., 32GB Ram, 512 SSD, újszerű számítógép
- Macbook Pro 16" M2 Pro 32GB A2780 2023
- Bomba ár! HP Pavilion Gaming - i7-8750H I 16GB I 512SSD I GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Utolsó 4 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Tisztelt Érdeklődő! Jelenleg kínálatunk frissítés alatt áll.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest