Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
Megnéztem, az ''Atmel TPM'' nálam nincs meg, ennek valahol a déli híd egyik bugyrában kéne lennie, szerintem ez hiányzik. mi lehet ez?
A Bluetooth-ág is sokkal szerényebb, nem is tudom kibontani, odaírja, hogy Enhanced mittudomnmilyen driver és kész, semmi egyéb.
Mellesleg Power Managment sincs meg sehol, pedig tutira feltelepítettem. Nem tudom honnan indítani, gondolom ezért is nincs ''zöld akku'' a tálcán.
Windows reinstall lesz. 1-2 dolgot másképp csinálok és meglátjuk...Addig próbálom, míg jó nem lesz.
Aktív témák
Aktív témák
- Gmail
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sorozatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- 2024 MacBook Air 15" M3 / 24GB!!! / 512GB SSD / Starlight - 3 év IStyle gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest