- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Sped
aktív tag
válasz
HThomas #3347 üzenetére
Megerősíthetem, nekem egyébként pont ez tetszik benne, erősíti az érzés hogy ez egy strapabíró masina.
Egyébként ha derékszögnél kicsival jobban ki van hajtva a képernyő, akkor sem tudom úgy visszahajtani, hogy ne támasztanám meg, mert különben elcsúszna a gép, olyan erős a "hajtókája".
-
Sped
aktív tag
válasz
Shadowfax #3317 üzenetére
Igen, rá fog kérdezni, hova telepítsen.
Szuper, viszont beraktam az XP telepítőt, elindul, majd a meghajtódriverek betöltése után kiírja, hogy nem talált merevlemezt így nem tud telepíteni... ugyanezt csinált az SP2-es és az SP3-as XP telepítő. Miközben asztali gépre már többször is raktam fel ezekről a CD-kről rendszert...
Szóval úgy döntöttem, adok még egy esélyt a Vistának.
A Recovery DVD szett már kész van, még a boltban megcsinálták nekem pár hónapja, amikor vettem a laptopot.
Viszont a partícionálással kapcsolatban tudnál/tudnátok ajánlani nekem olyan progit, amivel egyszerűen és könnyedén létre tudnék hozni két partíciót, mert a Vista saját programja nem tudja a megfelelő méreteket prezentálni?
-
Sped
aktív tag
Oké döntöttem: felrakok egy SP3-as XP-t.
Annyit szeretnék megtudni, hogy telepítésnél felismeri-e a rejtett partíciót, vagy leformáz mindent, ill. használható lesz-e a Thinkvantage gomb bootolásnál? -
Sped
aktív tag
Bár ahogy olvasgatok más topicokat, nem biztos hogy okos dolog egy eredeti Vista Businesst warez XP-re cserélni... egyébként recovery partícióról való rendszerrakásnál újra lehet partícionálni a vinyót? Mert a Vista nem tud olyan partícionálást végrehajtani, ami nekem megfelelő lenne. Most a rendszerpartíció 110 gigán terpeszkedik, míg az adatok 40 gigán. Ez pont fordítva lenne az ideális.
-
Sped
aktív tag
Sziasztok!
Már pár hónapja boldog felhasználója vagyok egy Thinkpad R61-esnek, mindennel meg vagyok vele elégedve, csak a Vistának van néhány hülyesége, amit nehezen viselek el. Szóval azon gondolkodok, hogy visszateszek egy XP-t. A Vista telepítőkészletes Recovery lemezeim vannak, ennek ellenére nem szeretném letörölni a rejtett partíciót, az a pár giga elfér... szóval az XP telepítő látni fogja a rejtett partíciót alapjáraton is vagy kell vmit ügyeskedni? Másfelől pedig mielőtt ehhez az egészhez hozzáfognék, szeretném tudni, hogy XP alá is megvannak a szükséges driverek ahhoz, hogy megfelelően működjön a notim minden funkciója? (elsősorban a wifi adóra gondoltam, az a legfontosabb nekem).
Üdv. Sped
-
Sped
aktív tag
Hali
Már kb. egy hónapja nyúzom életem első laptopját, ami történetesen egy Thinkpad R61-es Vista Businessel, és tökéletesen meg vagyok vele elégedve, imádom.
Mivel többnyire asztali gépként használom (legalábbis egyelőre), ezért értelemszerűen hálózatról megy. Ez naponta 12-18 órás folyamatos működést jelent. Namost hogy érdemes használni? Úgy hogy az aksija benn van vagy anélkül? (az aksi élettartamát befolyásolja-e ez?) Én eddig úgy használtam, hogy aksi benne, ha lehúzom hálóról akkor is megy tovább aksiról, ez mondjuk ármakimaradás esetén se rossz dolog
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- MacBook Pro 14" M1 Max/32GB/1TB/Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4319
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest