- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
Aktív témák
-
Petro
tag
Hello
Igen a szoftver installer progit használtam én is, miután szomorúan konstatáltam, hogy az XP nem ismert fel semmit.
Az a multi recorder felirat bennem is reménysugarat ébresztett miután megnéztem, de a vastagon szedett DVD, CD-RW felirat megzavart, szerencsére a nero felinstallálása után mindenre fényderült.
Azért elég dühítő, hogy ilyen 200.000 és 1.000.000 forint közti laptopokat áruló cég ilyen formai hibákat elkövet. Ezekután mi alapján döntsem el, hogy mit is akarok venni -
Petro
tag
Hello Zola!
Miután felraktam a nerot kiderült hogy DVD-író van benne csak megzavart a CD-RW felirat rajta. Tehát csak a videókártyában különbözik a dolog
[Szerkesztve] -
Petro
tag
Hello!
Tegnap jött meg a notebook.hu-ról rendelt IBM R51e notebook.
A baj az lenne vele, hogy nem azt kaptam amit kértem, az eredeti rendelésben a gép Intel Video 8-64M w/DDR videókártyával lett volna szerelve + egy 2* DVD íróval. Namármost én kaptam egy ATi Mobility Radeon® X200/16-128MB videókártyával szereltet amiben CD-író DVD Combo van. A többi dolog az megegyezik.
A gép egy nőé lesz akit igazából sem a 3D teljesítmény nem érdekel se a DVD írás. szóval majdnem mindegy, hogy rosszat kapott.
Viszont nem tudom hogy így most a garancia érvényesíthető lesz-e ha később szükség lesz rá?
Nem láttam a számlát mert nem én vettem át, de biztos vagyok benne, hogy azon az eredetileg rendelt noti száma szerepel, mert a doboz oldalára jól van írva csak éppen más volt a dobozban.
Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Windows 11
- Bittorrent topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest