- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vartanus
őstag
válasz
oettinger01 #1969 üzenetére
Az én Xaserem is mindenhol szálcsiszolt alu kívül, a belsőt feketére fesettem. A Cosmos S 0,8-as aluból van a Xaser 1mm. Én a világító TT feliratot előről kibeleztem
helyére egy Ryzen és egy Vega logó kerül diszkrét fóliázással. Ami a nagy CM házamnál feltűnt hogy a szegecselése olyan volt mintha ovisok csinálták volna. Ha lesz majd elég időm újraélesztem, de az egy batár nagy kuckó, pedig a Xaser is elnyeli az E-ATX deszkákat is.
-
Vartanus
őstag
válasz
oettinger01 #1967 üzenetére
Nekem a 6000-es Damier van, ami alumínium ötvözet lemezből van 9kg üresen. Cosmost sikerült eléggé elgányolnom modding okán
Meg hát nekem régi nagy álmom volt egy TT Xaser alu kuckó. Amúgy összeszerelés(szegecsek minősége, felrakása) lemez vastagság mindenben durván jobb a Xaser V a Cosmos S-el szemben, egyedül a hűtési rendszer ami eléggé elavult..
-
Vartanus
őstag
válasz
oettinger01 #1965 üzenetére
Én egy Cosmos S-ről váltottam erre
-
eastsider
nagyúr
válasz
oettinger01 #1428 üzenetére
alap
-
Ste
addikt
válasz
oettinger01 #1407 üzenetére
40fok felett már nem egészséges a vinyóknak, ezért is mondtam, hogy nem valami jó a szellőzése
nem árt majd bekapcsolni a ventit elől -
Ste
addikt
válasz
oettinger01 #1398 üzenetére
hmmm
asszem akkor egy régebbi, 2.x-es verziószámút kellene felrakni (abból is a Home-ot) -
Palika71
őstag
válasz
oettinger01 #1400 üzenetére
Na ja. Ennél mutasson valaki halkabb megoldást!
-
Palika71
őstag
válasz
oettinger01 #1397 üzenetére
Én csak közvetlenül rányomtam a tápra, nem tekergettem senmivel. Úgy morgot, hogy a fejem szétment tőle. De kiszedtem, mind a kettőt, és megoldódott!
-
Palika71
őstag
válasz
oettinger01 #1391 üzenetére
Szerintem lehetséges, hogy különböző 12cm -eseket használnak, mert ami az enyémben volt, az hangos volt. Mert az a venti, amit 10m -ről lehet hallani, az hangos. Mondjuk, nálam elég csendes környezetben van.
-
Ste
addikt
válasz
oettinger01 #1389 üzenetére
everest:
számítógép->érzékelő-> homérséklet -
Ste
addikt
válasz
oettinger01 #1387 üzenetére
everest megteszi (asszem a hd-tach nem mér hőfokot)
lényeg, hogy kb 5-10 percig legyen másolás
inkább 10 -
Ste
addikt
válasz
oettinger01 #1382 üzenetére
mondjuk töredezettség mentesítés a raptoron, vagy jópár giga adat másolása, mozgatása a vinyók között (esetleg saját magukon)
a lényeg hogy legyen írás és mozogjon a fej rendesen -
Ste
addikt
válasz
oettinger01 #1380 üzenetére
egy intenzív másolás utáni vinyóhőfőkokat igazán mondhatnál
kíváncsi vagyok -
Ste
addikt
válasz
oettinger01 #1376 üzenetére
ismerem a konstrukciót, mivel Casetek megfelelője kerek egy évig szolgált nálam
pusztán az első beszívóegység méretével (8cm), valamint a lehetetelen oldalra forgatott vinyókeret átszellőztethetetlenségével voltak problémáim, hisz mind3 parkolóhelyet kihasználva nagyon össze tudtak melegedni (amit alapból nem bántam volna, de vinyókról lévén szó, kicsit zavart)
ráadásul a légkavaró alkalmatosság maximális fordulaton történő üzemeltetése sem okozott érdembeli javulást, a szörnyűséges hangorkánról nem is beszélve
akikkel érdemben konzultáltam ez ügyben azok közül senki sem volt elragadtatva a megoldás kivitelezésétől (jó lenne, csak sokkal szellősebb vinyókerettel) -
Ste
addikt
válasz
oettinger01 #1366 üzenetére
nem rossz házikó, csak az én elképzeléseimnek már kicsi
ugyanilyen felépítésű Casetek 1020 5-öm volt, csak a vinyóhűtésével nem voltam megelégedve
szvsz lehetetlen azon az elforgatott kereten keresztül megfelelően hűteni a vinyókat
ahogy nézem teljesen ugyanilyen volt a Casetek is -
attika80
aktív tag
válasz
oettinger01 #1303 üzenetére
A sima nem tetszik annyira mint ez. Ebben a hazban az ajtoban van a 3-as radi. Jol ki van alakitva a vizes haz mindennek megvan a helye. Az lenne a tervem, hogy a radit es a pumpat eladnam valakinek ebayon es tennek bele masfajta vizet. Szerintem sanszos hogy be tudnek mas radit is tenni a hazba, de gondoltam megkerdezem hatha van valakinek ilyen. Nekem a vizhutessel annyi bajom van, hogy 3-as radit szinte csak hazon kivul tudok elhelyezni es ugy nekem nagyon nem tetszik. Itt viszont korrektul el lenne rejtve minden, ezert gondoltam erre a hazra
Byez -
Thommyboj
aktív tag
válasz
oettinger01 #1303 üzenetére
ja ez a legegyszerűbb megoldás, és aztán a vízhütésnek már csak az ár szab határt.
-
attika80
aktív tag
válasz
oettinger01 #1301 üzenetére
A vizpumapara es a radiatorra gondoltam! Mert bizony azok gagyik. Ahelyett, hogy felhaborodsz, inkabb olvasd el amit irok figyelmesen. Volt egy kerdesem, hogy a radiatort, ki lehet e benne cserelni vagy kimondottan ugy van kialakitva, hogy csakis a TT cuccai mennek bele? De nem lehet kapni a vizes cuccok nelkul ezert volt a kerdes, mert igen is a TT vizhutesei eleg gagyik. Szia
-
darabka
tag
válasz
oettinger01 #956 üzenetére
Igazából már letettem az előlapos házakról, mert az előlapi panelek miatt úgysem lehet becsukni az ajtaját. Még akkor sem, ha a panel is Tt, meg a ház is...
Kinyitva veszedelmes, mert letörik, ha meg leveszem, akkor bénán néz ki, plusz felesleges ennyit kiadni érte. -
Antonio21
tag
válasz
oettinger01 #711 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe ezt a linket[link] top és front ventik 2050rpm. csupán csak ezért kérdeztem rá.
gyerek
-
Antonio21
tag
válasz
oettinger01 #705 üzenetére
tudom, meg az anyagában is talán, nem?
-
Antonio21
tag
válasz
oettinger01 #701 üzenetére
V6000A-ról beszéltek, mert nekem is olyan van és én a hozzá adott papir alapján kötöttem be és műkszik elméletileg, gyakorlatilag meg az oldalsó alsó a ház tetejében lévő és a ház elejében lévő megy csak éppen hiába tekergetem a potit senem lassul senem gyorsul... mert ezekhez a ventikhez csak molex csati van kivéve az oldalsó alsó-t.
-
zsommi
senior tag
válasz
oettinger01 #127 üzenetére
Én is csak egy-két neon, meg ilyenekre gondoltam először...
Na meg valamit kell kezdeni az elején lévő hűtéssel is, mert nem ér semmit ha csukva van az ajto..
És ha visszaolvas egy kicsit, akkor a dvdiro is kap majd egy kicsit.. -
zsommi
senior tag
válasz
oettinger01 #125 üzenetére
Hát ha sok pénzem lenne házra, akkor vennék vmi faszát, de ugy vok vele, hogy inkább jobb gép legyen (mármint belsőre), aztán csak utána költök a külsőre...
Hát hiába, érzelmes típus vagyok..
Elleszek én a Sopranoval is böven, föleg ha belefér minden, de számításaim szerint bele.
Kap ez olyan moddingot, tyűűű.....
majd küldöm a képeket..
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest