- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Peter
őstag
válasz
jaffa 2843 #19762 üzenetére
Kis szünet után ismét elővettem, mert a dlc-ket mêg nem jàtszottam ki.
Viszont lenullàzódott Keszeg àllókèpessège ès nem töltődik vissza.
Mi ennek a megoldás?
Előre is köszi! -
user112
senior tag
válasz
jaffa 2843 #19748 üzenetére
Akkor a páncélokból kellene eladni? Az a harang szerű ikon jelzi a súlyt?
-
törölt tag
válasz
jaffa 2843 #19745 üzenetére
Köszönöm. Csak a szemem nem szúrta ki.
Fura játszani vele a 3 után -
Akhilles01
junior tag
válasz
jaffa 2843 #19573 üzenetére
okés, köszönöm hogy ránéztél :)
-
perge666
veterán
válasz
jaffa 2843 #19569 üzenetére
Gondolom azt akarja elolvasni csak lassabban megy neki mint ahogy vált a szöveg.
-
Anubris
őstag
válasz
jaffa 2843 #18869 üzenetére
Tamara mellett pedig a Witch of Lynx Crag.
-
beef
őstag
válasz
jaffa 2843 #18787 üzenetére
Én pl. a könyveket az első 4 kötetig bírtam, ott feladtam. Számomra annyira élvezhetetlenül ír az öreg.
A játékokat szeretem.
Az 1. rész harcrendszerét isNekem az jobban bejött mint a 2. rész "konzolos" irányítása. A 3. rész is jó, bár már az is csépelés az elsőhöz képest. Tetszett, hogy ott van ritmusa a kard forgatásának, mint ahogy az életben sem lehet ekkora fegyvereket büntetlenül össze-vissza lóbálgatni
Az biztos, hogy a Wild Hunt-ban a sztorikat brutálisan jól összerakták. A legutolsó kis küldetés is jól fel van építve, nem arról szól, hogy hozzál 5 pirosat meg 4 kéket.
-
tomazin
veterán
válasz
De a 3-at végigjátszva abszolút nem érezni azt, hogy fekete foltok lennének.
Teljesen egyetértek. Ez tartott egészen addig amíg el nem kezdtem a könyveket olvasni. "Kicsit" más lett a színezete a dolognak. Úgyhogy én mielőtt kijön a cyberpunk szépen elolvasok egy csomó könyvet, ugyanis a witchernél elég komoly mélységeket adott hozzá. Egy nagyon egyszerű példa: mikor mész a fejlődő kardért a tóhoz (aerondight) ott van egy ember és horgászik és csak hümmög ha hozzászólsz. Ha nem tudod ki ő akkor: "aha, ideraktak valami random npct, aki csak hümmög" érzés lesz. Ellenben ha olvastad a könyvet, akkor azonnal tudni fogod ki lakik a szigeten, ki az az ember és van egy háttered.De Regisről meg ne is beszéljünk. Valami random vámpír, aki normális velünk. Ha megvan a története, akkor annyira más megvilágítást kap, hogy az valami eszméletlen.
Fentiektől függetlenül ez teszi rendkívül kiemelkedővé a játékot, hogy háttér nélkül is csodás.
-
dannyl
addikt
válasz
Azért elég sok fekete folt van, értem én, hogy teljes élményt nyújt, de azért nem tudva az előzményeit
karaktereinek, elég felületes döntéseket fogsz hozni, és nem is nagyon fogod érteni, hogy miért. Szerintem amúgy az első két rész irányítása se béna, az egyben rá kell érezni, és akkor tök jó az is. ÉN azt javaslom, hogy senki ne hagyja ki a 3 előtt a 2 korábbi részt. Ez így teljes.Triss, Roche, Ves, Felippa, Letho, Shani stb.. -
janos666
nagyúr
válasz
jaffa 2843 #18772 üzenetére
Kb. valahogy ennyi (a fotel mögött másik két hangdoboz hasonló távban): 1 2
A golyók... Nem tervezek szaporodni, de van légkondi, vagy a szimpla szobaventilátort is teheted úgy a padlóra, hogy pont befúj a lábad közé.Én bevallom, hogy egyszerűen csak béna vagyok a kontrollerhez. Próbáltam COD-ot és Resident Evil-t XBox-on, de 5 perc után gyakorlatilag "elszédültem", nem tűnt olyasminek, amit érdemes lenne megtanulnom. Biztos van olyan játék, amihez nekem is jobb lenne már akár pár nap kitartó gyakorlás után, de olyasmiket pont nem nagyon játszom. A Witcher viszont szerintem pont nem az (ahogy a TPS-s lövöldék még annyira se, de nekem tippre ez se, még akkor se ha más játék miatt tartanék itthon analóg karos kontrollert és lenne vele gyakorlatom).
Emiatt vártam ~10 évet a HALO sorozat PC verziójára is (ez most komoly). -
Vesa
veterán
válasz
jaffa 2843 #18769 üzenetére
Köszönöm! Mondjuk alapból erősen kerülöm a kontrollert, keyboard/mouse only vagyok egyébként, de ez a game kifog rajtam, pedig a Mass Effect is TPS volt és azzal nem volt problémám. Valahogy itt olyan fura az egész, de akkor ezt most kivételesen kipróbálom kontrollerrel is.
-
válasz
Én is hátradőlve játszom bill+egérrel.
-
janos666
nagyúr
válasz
Rádiós billentyűzet ölbe véve egy fotelben, és kész.
-
mike1334
veterán
válasz
jaffa 2843 #18383 üzenetére
Akkor nem csak nekem szúrta a szemem, hogy az a "the pick of destiny"pengetője
-
válasz
jaffa 2843 #18260 üzenetére
Javasolt nem csupán az adott tárgy konkrét értékeit nézni, hanem azt is figyelembe venni, hogy milyen egyéb tényezők, skillek, mutagének, lehetőségek vannak, amik az általad preferált harcmodorral együtt egy erősebb páncélt vagy fegyvert eredményeznek.
Pl. nekem azért nem jött be sosem az Iris a HoS-ból, ami az egyik legerősebb kard, amíg meg nem szerzed az Aerondight-ot, mivel a pusztító erejű csapását egy erős támadással tudod elszabadítani, az én harcmodorom viszont a gyors támadásokra épül, az erős támadásra nem is tettem skill pontot pl.
Páncélnál javasolt rámenni az adott iskola nagmesteri szettjére, ahol igazából a harcmodor dönti el, melyik szett bónuszait tudod legjobban hasznosítani. Skill pontot is tehetsz az adott iskola-technikára, amit használsz, ekkor újabb bónuszokat kapsz a nagymesteri mellett. Aztán elviheted a rúnaműveshez, ahol a hozzád legjobban passzoló bűvölést teheted rá.
Fegyvernél ugyanígy számítanak a skillekből eredő és az egyéb bónuszok és persze a rúnaműves a különleges fegyverekbe is képes foglalatokat helyezni.
-
miauut
tag
válasz
jaffa 2843 #18260 üzenetére
Van, a legmagasabb értéket, a toussanti lovagi tornapáncél adja. Fegyverben, az Aerondight, amit a tóban találsz, a remeténél. Ha jól emlékszem.
-
miauut
tag
válasz
jaffa 2843 #18209 üzenetére
Na, arra már rájöttem, hogy az egyik mod fogja meg a beszélgetést. Majd egyenként visszateszem, és kiderül melyik a bűnös.
-
miauut
tag
válasz
jaffa 2843 #18209 üzenetére
Köszönöm, nagy része fenn van. Próbálkozom.
-
válasz
jaffa 2843 #18206 üzenetére
Igyekszem, most meló van. Tyúbon ha rákeresel, meglesz. Friss eléggé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- ASUS routerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- PlayStation 5
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged