- Mobil flották
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagynozi
aktív tag
válasz
FlashBird #25743 üzenetére
Nem egy Divinity: Original Sin 2, de nem is egy Assassin's Creed: Valhalla. Szerintem egy jól összerakott akció-RPG egy kiváló sztorival, ami miatt érdemes volt többször is végigtolnom. Amúgy valóban a legnehezebb fokozaton "KÖTELEZŐ" játszani, hogy rákényszerülj arra, hogy használd a játék által felkínált könnyítő lehetőségeket és kell is, hogy használd őket, főleg az első végigjátszásnál, második végigjátszásnál már közepesen nehéz vagy inkább már könnyűnek mondanám ezt a fokozatot is, kellett volna még vagy 2 fokozat, amit ha végigjátszottad a játékot, akkor felold a játék, mint anno Diablo-ban a Nigtmare és Hell fokozatok.
-
törölt tag
válasz
FlashBird #25733 üzenetére
Nem tudom milyen harc rendszer lenne ami mindenkinek tetszik, én szerintem a Witcher 2 és 3-ból valamilyen egyveleget, + aprólékosabb és megszakítható animációt, PC-n snapping nélkül. Parry-t sem gombra tenném, hanem célozni kelljen érte, esetleg a karakterek passzivjai alapján a kitartás hosszt dinamikusra, dodge-kitérés jó manuálisan, itt mondjuk nekem a dupla gombos aktiválás jon be WASD-al.
Ami nagyon nem jön be az amikor protokoll szerint előre van írva, melyik kombot kell nyomni és mikor vagy => reload.
A régi pause és turn based mint alternatíva is jó lehetséges, csak az sem mindenkinek bejövős. Mondjuk én anno pl M&M játékoban szerettem ezt is, mondjuk jókat lehetett csalni vele, mert akkoriban a geometria áthidalása az ellenfeleknek még kihívásos volt
-
dannyl
addikt
válasz
FlashBird #25733 üzenetére
Jó, de ezek stílusban nem sokban közelítik a Witcher-t. Meg az is igaz, hogy én ezek közül egyel se játszottam
Lehet, hogy csak rossz időszakban kezdtél neki, vagy hasonlók. Amúgy szerintem nincs sok felesleges pofázás, mindig menni kell valahova, mindig lehet hentelni, a sztori meg ritka nagy királyság. Ez hiányzik nagyon sok játékból. A lélek. Nekem eddig a Mass Effectek, a Life is Strange, Elder Scrolls-ok adtak pl. rengeteget. Érzelmi döntések, van kapcsolat a karakterek és a gémer között, és kb. egy AAA kategóriás filmet játsz végig.
-
törölt tag
válasz
FlashBird #25727 üzenetére
Egy jó RPG-ben nem az "izzadok a gombon" a fontos, hanem pont a sztori, a karakterek, a világépítés, mennyire segíti a beleélést, a döntések hatása a világra és a cselekményre, de pl: a checkpoint reload pont nem segíti - így pl konzolos háttérrel megint más. A harc rendszer szerintem sem annyira izgalmas, mondjuk pont sokadlagos szempont volt nekem; viszont szerintem a finisherek, és úgy általában a kardozás, és a kitérések egész jók, kicsit sok a konzol angle snapping, de vállalható. Nekem harcban inkább a reszponzivitás, és kevésbé a QTE vonal jön be, érezzem, hogy "én" hasítok a karddal és nem csak próbálom beizzadni a gomb nyomást a 6 -és 11ms frame közé, hogy aztán valami villogó video effekt koreográfiát nyomjon amit meg sem tudok szakítani
Plusz szerintem az össz. megítéléshez fontos: az artwork minősége és mélysége, szerintem ennél akkor lesz jobb ha már kb a játék mellé kapunk egy comic book filmes büdzsét is.
Szerintem ezekért tartjuk néhányan az eddig legjobban kifőzött szerepjátéknak, vannak játékok amik szerintem itt ott felülmúlják 1-2 aspektusban, de ha a teljes képet nézem, ebben több van.
Én örülnék, ha néhány régi kedvenc megkapná ezt a részletességet és színvonalat.
Amit viszont nem szívesen látnék az a még több nagyürestér ow játék, meg a túl sok procedurális "fárasztom magam de minek" akcióval.
Akció RPG más szitu, ott már egészen konkrétan az akció/harc a lényeg, az RPG meg csak hozza a minimumot, ami még kell a körítéshez.
-
penge111
addikt
válasz
FlashBird #25727 üzenetére
Nem vagyunk egyformák van akinek ez a legjobb valaha megjelent rpg (én is ezt vallom), van akinek nem. Én imádok olvasni, minden kis vackot elolvastam. A főküldetés nem rossz, de szerintem a Witcher 3 lényegét a fantasztikus melléküldik adják, még a legszimplábnak ható is tartogat valami csavart, meglepetést. Sok mellék küldi van, ami szerintem bőven jobb mint a fő küldetés egyes eleme. Meg a két DLC valami fegetegesen jó lett, nálam mindkettőnek sikerült überelnie az alap játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest