Hirdetés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
aizen92
addikt
Csalódni szerintem nem fogok, csak szeretem a WildHunttal való contactot (+ az egész 2. részben minden második főstoryszálban megemlítésre került, és már az 1-ben is voltak utalások, nagyon rájuk izgultam, hogy képesek ezzel a szállal megbírkozni a játékban. ) , de úgy látszik nem hazudtolja meg magát a játék és nem verekszik klisékbe ( amire kicsit gázosan bevallom, de vártam, de inkább jobb hogy nem lesz az ). De ezt majd leírom, a legvégén itt mire gondoltam.
TBT hatalmas köszönet a képekért!
love! Már előre látom mi lesz a végén velem : [link] Geralt egyetlen pici lánya, amit kicsit a sajátodnak is érzel.Megjelenés óta játszok vele, idáig húztam a végét
remélem azért negyed annyi van még hátra.
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2i - i5-11G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
love! Már előre látom mi lesz a végén velem :
remélem azért negyed annyi van még hátra.
Lenry