Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
válasz
aujjobba
üzenetére
Például: A képen látod, az ilyen régi kecskebőr, halászháló, gyertya, baba figura, horgászbot, bőrök, stb. eladható szemét, vagy szétszeded nyersanyagért, de én eladtam mindent, mert kell a guba!

A régi pénzérméket (amiket bekarikáztam) majd egy novigrádi bankár becseréli neked rendes elkölthető oren-re.
Az ilyen rúnaköveket ne add el, mert később kelleni fog jó sok belőle:

Én alkímiai összetevőket sem adtam el, elfér, és nincs is súlyuk, ha jól emlékszem.
Amúgy a lovadra vett, vagy nyert nyeregtáskával tudsz terhelési/terhelhetőségi limitet növelni illetve 1 skill pont is van rá! (csak ahhoz, hogy aktív is legyen, be kell tenni a skill fára, amire meg másnak kellene a hely, így én ezt csak ideiglenesen használtam, például Skellige-n, mikor a vízből szedtem ki a loot-ot a kérdőjeleket derítgettem fel)A hirdetőtáblákon, csak a nagyméretű hirdetés tartalmaz contract-ot:

Ilyen volt az egyik 100-as karakterem, de ettől sokkal elvetemültebbek is léteznek:

-
DeFranco
nagyúr
válasz
aujjobba
üzenetére
ez viszonylag bonyolult, általában az a junk, amiből ash lesz az nem ér semmit, eladhatod, ne terhelje az inventorydat meg a ládádat sem. a többi junk-ot általában érdemes szétszedetni a kováccsal, mert az erőforrások értékesebbek, mint a tárgy eladási ára, és a junknak van súlya, az erőforrásnak (azt hiszem) nincs, vagy kevés.
hogy milyen erőforrásból (bőr, kő, érc, stb.) mennyi kell, az mindig kérdéses, általában pont abból nincs elég, ami épp kellene a craftoláshoz.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- G.SKILL Trident Z5 RGB 2x24GB DDR5 6400MHz CL32 - Gari 2034.09.08. -ig - Eladó!
- Philips Shaver Series 7000 (elektromos 3 fejű borotva)
- MacBook Pro 15 A1707 (2017) asztroszürke és Apple Magic Mouse A1296 Olvasd el figyelmesen kérlek
- Lenovo Tab M10 HD (TB-X306F)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE (2020) Oxford Grey 64GB
- Samsung Galaxy S23 256,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Lenry