- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tirexi
addikt
Na most belenéztem youtube-on, hogy melyik ez az Escape quest hát lol ott egy darab őrt nem kell még megütni sem.
Egyszerűen amikor kijuttok fogod magad és kimész a városból.
Ennél egyszerűbb quest-et...
A játék nem írta sehol, hogy kötelező lett volna megölni az őröket.
Amíg ment a csata a lázadók és az őrök között én szépen elhagytam a várost.Ennyi.
-
Tirexi
addikt
Ja várjunk most attól függ mire gondolt...
Most arra, hogy kicsit homályos a game vagy arra, hogy LOW felbontásúak a textúrák?
Nem mind1.
Csak nem dolgozol?(#16449) kozi71:
Ezt csak is modolással lehet megoldani. -
Tirexi
addikt
Nem jelenik meg vitrinnél és pajzs tartónál sem Store opció.
Egyszerűen csak kinyitod a vitrint és amit a kezedbe fogsz fegyvert E betűvel beleteszed. Ennyi.(#16137) iszilard:
Ajánlom az összefoglaló hsz elolvasását elsősorban.De ami általában kell az egy ENB beállítás és hozzá textúra modok és egyéb nyalánkságok.
-
Tirexi
addikt
Ez nem bug hanem egyértelmű tény, hogy ha egyszer egy olyan karakter hal meg aki vinné tovább a küldit akkor a küldi nem folytatódik.
Igazából pont ez lenne a lényege az egésznek, mert ezek a halhatatlan NPC-k nevetségesek...
Ha én nem akarok történet szerint játszani akkor miért ne ölhetnék meg bárkit?
Nem azt nem lehet... hülyeségnek tartom ezt a mai napig.Tehát pl nem irthatok ki komplett városokat mert általában mindegyikben van legalább 3-4 halhatatlan karakter ha nem több. (gyerekeket most nem számoljuk ide)
-
Tirexi
addikt
Igen a Sötét Testvériségnél opcionálisan el lehetett vontatni egy hullát olyan helyre, hogy ne találják meg.
Más:
Amúgy szomorú, de azt kell, hogy mondjam a játék kezd monoton lenni...Szerezed meg ezt szerezd meg azt öld meg ezt öld meg azt és már semmi történet nincsen. Ez már uncsi. Úgy tűnik idő előtt átmegyek Falskaar-ba.
Az meg nem poén, hogy csak mászkáljak cél tudatlan random barlangokban.
Legalább ha a küldetésekért is kapnánk valamiféle fejlettségi pontot.
Csak mert van olyan küldetés, hogy a fél térképet bejárod de kb 2 embert ölsz meg azért meg nem jár szinte semmi.
Főküldi már rég kész, companion is mind meg van, DLC fő küldik készen vannak és valahogy az sem mozgat, hogy megtaláljam mind az összes shout-ot mert ami kellett már meg van.Megyek GTA 5-özök egyet.
-
kozi71
senior tag
Köszi közben megnéztel google-n.
konzol parancs kell hozzá, COC whiterun , különben nem visznek vissza hajóval.Nem tudom de az ottani küldik olyan nyomasztóak. Viszont legalább segített egy másik nőci is abban a küldetésben amit végig nyomtam. Szóval két nővel nyomtam le mert a saját testőröm is az lenne.
-
Tirexi
addikt
Meg volt a ceremónia hamarosan jön a megható videó.
Ott meglátjátok ki lett a szerencsés jelölt aki majd otthon takarít míg én a sárkányokat ölöm.Amúgy vannak már Nexus-on ilyen vegyített fajok, félig macsek félig imperial.
(#15594) genndy:
Hát különben az a párbeszéd vicces volt. "Érdeklődsz irántam? Igen. Te is? Ja. Oké akkor te és én". Ennyi volt vaze. Se randi se semmi. -
Tirexi
addikt
Xbox-hoz képest az alap PC-s is más szint, sőt ahhoz képest minden jobb PC-n.
Na de viszont itt volt beszéd arról, hogy a vámpirizmusnak és farkasemberségnek milyen hátrányai vannak.
Nos a másodikra az volt a válasz, hogy hát semmi. Heh most megszívtam mert farkas koma lettem. Az őrök olyanokat vágnak az arcomba, hogy fekete szőr nő a fülemben meg olyan szagom van mint egy ázott kutyának...
Ja és akkor NEM LEHET rendesen kialudni magad ami elég rossz mert a Private Needs nevű modnál ez baromi nagy hátrány ugyan is lecsökkennek az árak elég rendesen eladásnál. Nem tudok pihentető alvásban részesülni mert a szörny alakom nem engedi. Ezt írja a game és ez a baj.
Igazából ezt a Bestia alakot nem használtam még egyszer sem. Van rá gyógymód vagy csak konzol parancs?
Ha tudtam volna, hogy össze akad azzal a moddal akkor nem leszek farkas. -
Tirexi
addikt
Na akkor találnom kell valami férjt a karimnak legalább azért, hogy tartsa tisztán a házat amíg a nőstény harci kanca vadászik.
(#15283) Jorus:
Még egyiket sem.
Akkor már lehet kölköt is adoptálni nem?(#15281) westcoastog:
Én ezt használom: [link]
Elvileg jó férfi karakterre is.
Csak annyi a hátulütője, hogy változik a fegyvereknek a helyzete. Legalább is ha olyat választasz ki. -
Mister_X
nagyúr
Hát nem tudom, elég puha vagyok és elég lassan gyógyítom magam. Van erősebb heal? De remélem, hogy majd a többi harc jobb lesz, mert a whiteruni csata alatt elgondolkodtam, hogy nem-e kellene feljebb venni a nehézséget, mert minden baka egy erős csapás volt
(Fine-osított Akaviri katana, +60% sebzés, +7 fire damage).
A "random" sárkánytámadások mennyire gyakoriak? Egyszer volt egy az egyetemnél is, aztán meg az egyig légiós tábornál (igaz, ott quest is volt). Mindkettő hamar szét lett szedve, az se lett volna gáz, ha csak oldalról fogyelek. A tábornál lévőt Beast Formban szedtem szét, bát a katonák nem tudták, hogy kit támadjanak előbb
-
Tirexi
addikt
Az amelyik az avatarod?
Én még csak 34-es vok. -
Mister_X
nagyúr
Néha elgondolkodok, hogy nem Dunmert kellett volna-e indítanom, mert annak alapból van 50%-os Fire Resist-je, sárkányok ellen nem utolsó. De a Highborn nagyon jól jön, úgyhogy jó ez. A ward azért jó, mert a spellek anélkül még megsebeznének, hátra tántorítanának. 100%-ot gondolom elég nehéz (drága) lenne összerakni, plusz magas enchanting kellene. Még Oblivionban tudtam 100% fizikai védelmet meg láthatatlanságot rányomni a setemre, de az régem volt már
Tényleg, sárkányokkal lélekköveket is lehet tölteni?
-
Mister_X
nagyúr
Nem a lassúsággal van elsősorban a bajom, hanem hogy gyenge. Ahogy castolom, egy bő másodperc után erősebbé válik. De gyenge, mert amikor nem tüzet, hanem tűzgolyót (vagyis jelen esetben jég volt), az is levette a wardot. Ellenben a sima fújást egy kézzel is tufom hárítani, ha előbb húzom fel. Restoration ágban csak lesz majd valami a wardokra is.
Óriásokkal emiatt vicces azért harcolni, kár hogy nem lehet gurulni a játékban, oldalazni meg nem tudok, mert az is forog ütés közben. De már sikerült bebugoltatni párat meg sárkányokat is (le tudtam szedni a fél életét, mert leszállt és sutyiban dobáltam a lasztikat).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 128Gb Phantom Black SM-S911B/DS
- Macbook Air M1 98%-os akksi, makulátlan állapot
- Lenovo T480S Touch (érintő képernyő) Intel Core i5-8350, 16Gb ddr4, 12 hónap garancia, áfás számla
- Lii Audio szélessávú hangsugárzó pár
- Lenovo T495S Touch (érintő képernyő) AMD Ryzen 5 Pro 3500U, 12 hónap garancia, áfás számla
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell 7400 Intel Core i7-8665U
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest