- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz
Lajos8721 #22391 üzenetére
Szerintem előbb próbáld ki mindenféle moddolás nélkül, szimplán csak a hivatalos HD textúra pakkal, mindent maximumra állítva (Csak a menüben, nem INI-kkel). Ha így viszi a géped, tedd rá a Skyrim Nexusról a Skyrim HD 2K Textures modot, ami 4x nagyobb felbontású, mint a hivatalos HD pakk. (Ha az már sok, próbáld meg a LITE változatot, ami csak 1K-s, de így is dupla akkora, mint a HD pakk.)
A nem hivatalos patch-cseket is mindenképp ajánlott feltenni (Unofficial Skyrim, Heartfire, Dragonborn, Dawnguard, HD Texture, stb.), mellette pedig az SKSE használata is javasolt, ami nélkül már pár mod is könnyen összeakadhat. Szintén ki kell tisztítani a Master fájlokat a TES5Edittel, valamint a töltési sorrendet beállítani a LOOT segítségével. Ezek nélkül szinte mindig kifagy vagy leáll töltés közben. A LOOT azért is nagyon jó, mert jelzi, ha valamelyik modhoz hiányzik szükséges kiegészítés.
Ha minden rendben, akkor jöhet egy ENB, én a RealVisiont használom, de van más is bőven, érdemes szétnézni, melyikhez milyen modokat kell pluszban feltenni ahhoz, hogy tökéletesen működjenek.
Ha ezzel is tökéletes, akkor jöhetnek a komolyabb modok, vagyis a parallax mappinggal megtámogatott textúrák. Én az aMidianBorn Book of Silence-t ajánlom, nekem is ez van most feltéve és kegyetlenül szépen néz ki.
Persze még ez is messze van a mod leírásában szereplő képeken látottaktól, de azok már 4K és 8K textúrákkal készültek, amit még a mod készítői is csak képernyőmentésekhez ajánlanak, játékhoz alkalmatlanok a 32-bites exe korlátai miatt.
Remélem, tudtam segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest