- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Integra #14416 üzenetére
Érdemes minél nagyobb értékű dolgokat kovácsolni és enchantolni, mert jobban húzza a skillt. Tehát üveg, ében páncélt, kétkezes kardot, tehát ami a legnagyobb, legdrágább.
Ha megvan egy tárgyból egy enchant, akkor olyat már felesleges szétbontani, hiszen már tudod az enchantot, a készített tárgyra kerülő meg a te szintedtől függ. Többet ér ha akkor már csak simán eladod (vagy használod, ha hasznosnak gondolod).
Sneaket érdemes tenni amire csak lehet, az a legértékesebb. Meg fegyverekre asszem a soul trap vagy az élőhalott-elűző enchant.Dawnguard: level 10 a szinthatár, az alatt nem indul. Egyébként meg vagy megtámadnak a vámpírok, vagy betámadnak a városba, vagy az őrök beszélnek róla, így indul.
ben : ha úgy játszottam, hogy a Pengéket támogattam, akkor simán mentem és öltem Paarthurnaxot. De egyébként tényleg jó arc
, ha csak lehet, békén hagyom.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest