- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Netfone
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Hát én ismerek jó néhány remek és használható szoftvert, itt is sorakoznak a polcon tucatjával.
Egy patch egy dolog, a játékos dühítése meg egy másik. Amíg mindenki elfogadja, hogy miközben rohadt igényes mindenre, a szoftvereket mégis megveszi valamiféle kvázi béta verzióban, addig így is marad.
PH nem használja a gépemet, és leginkább olyan infó megy ki, amilyet hagyok. Ráadásul a RIOS engine nem bosszant egyfolytában mindenféle hibával.
Na, jó steamezést és kellemes Húsvéti Ünnepeket!Varlaisaran: Én a legutolsó frissítéssel és uo patchekkel játszottam végig az Obliviont bármiféle bug nélkül. Volt egy-két mod, amely megkeverte, de ezek miatt eszembe sem jut a szoftvergyártót felelőssé tenni. Skyrim már 1.9.29 fölött járt, hol van ez az Oblivion-tól, ráadásul az elméletileg már kész engine-re írták az V. részt is...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest