- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- IFA 2024: Harmadik generációs T-Rex is volt
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kareszovics
addikt
Mivel hirtelen felszaporodtak a pozitív hangvételű bejegyzések ezért ma demózok, aztán, ha tényleg jó vásárolok...
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
frame>24
addikt
Tehát 7., azaz hetedik szinten egy mammut kicsinál, de sárkányt már lehet ölni...
húb*... jól kezdődik. "újralakkozott fakard" érzés.
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
őstag
1re megyek a westendbe egy pc-s verzioert. meg volt nekik boven, de erezheto volt, h keszlet hiany lesz naluk.
Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
GeneraL_XTX
veterán
hát az irányítással még mindig kínlódok.
Ez a Favorite rendszer is kicsit magas, meg a varázslás is. Pl Health varázslatot kedvencekbe rakom, kiveszi a sheild-et a kezemből, na de a bal kezemre állítom be mégis a jobb egérrel kell aktiválni....WTF???
nagyon, nagyon körülményes ez így
-
Ilsyde
őstag
válasz frame>24 #502 üzenetére
Fallout 3-ban kettes (igen, masodik) szinten minigunnal irtottam a super mutantokat. Most ezt gondolhatod milyen erzest valtott ki a Fallout 1, 2 meg Tactics emlekei utan. Ott mondtam hogy menjetek a f*ba es tobbet ra se neztem a jatekra. En inkabb nem bantanam a Skyrim-t. Skyrim-ot. Skyrim-et
-
frame>24
addikt
-
GeneraL_XTX
veterán
Nah utánaérdeklődtem, az orosz kulcsos "olcsó" verzió tényleg nem életképes sajnos, folyamatos régiózár alatt van.
Úgyhogy marad a 576.
-
Huma
addikt
Ja. Gondolom sikerült vagy négyet kicsinálnod mielőtt elfogyott a skuló. Azért a kettő marhára nem ugyanaz. Teljesen reális ha alacsony szinten is találsz jobb cuccokat. Azaz irreális ha nem így van.
Nálam egyelőre a F3 vezet.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
maszi99
őstag
válasz GeneraL_XTX #508 üzenetére
Nálam is, ha jut, mert hozzánk csak délután érkezik csak
http://gamepod.hu/teszt/nadirim/mult.html
-
warcat
veterán
Szintén, nem is tudom lesz -e
Más: ez hatalmas, beszartok
[How to steal in Skyrim][ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
kornel76
aktív tag
Beszarás... Ha ez így működik akkor az nem kicsit gáz azért, jó hogy nem már vasfazék a fejre és még rá is ütök h a döngéstől be is kábuljon . Majd kedden kipróbálom, addih heroes VI.....
DIABLO 3 BattleTag: HelldogHun#2707 <Hurkak> / Mechwarrior Online : HelldogHun / SW Battlefront 2 - H3LLD0G-HUN
-
Huma
addikt
V@zze.
A készítők tényleg ennyire egyszerűek? Ki tudja mennyit ültek a játékon és nem jutott eszükbe az ami másnak pár órás játék után igen? Ez egyszerre vicces és szomorú.Az a baj, hogy még csak a legelején járok, de már így is találtam egy rakás logikai bakit benne. Szerintem a készítőknek nem ártana alkalmazniuk egy vérbeli, régimódi szerepjátékost, hogy a sok hülyeséget kigyomlálja a játékból.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
frame>24
addikt
ez az év vicce!
És tényleg, a csávó csak akkor mordul be, mikor már leesett a bogrács a fejéről és a szeme láttára lopnak...
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Huma
addikt
Ha egy olyan karaktert akarok indítani amivel csak mágiára gyúrok akkor a high elf a legalkalmasabb rá?
Olvasgattam a leírásokat a fajokról és többnél is kiemeltek ilyen olyan mágikus tehetséget (pl dark elf).Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
maszi99
őstag
válasz GeneraL_XTX #520 üzenetére
Ennyi humor szerintem belefér, de ha így lehet lopni is akkor zseniális ötlet volt
http://gamepod.hu/teszt/nadirim/mult.html
-
fiATHaLON
őstag
Valaki itt írta, hogy öszvér megoldás van a világ szintezésére a
karakterhez képest... Akkor most pontosan tudja valaki,
miként hat a dolog? -
Huma
addikt
válasz GypsFulvus2 #519 üzenetére
Akkor tényleg breton. Nem voltam benne biztos, hogy jól emlékszem és inkább nem akartam hülyeséget írni.
High elfet indítottam, de lehet újrakezdem egy bretonnal. Az emberek szimpatikusabbak egy kicsit.
Nem nagyon vagyok képben a TES-es mágiarendszerrel meg a világával így nem nagyon tudom eldönteni, hogy melyik a jobb. Egyik résszel sem játszottam pár óránál többet.maszi99: Csak az a baj, hogy nem direkt ilyenre csinálták a készítők (miért is tették volna) hanem egész egyszerűen nem jutott eszükbe, hogy ezt így is meg lehet oldani. Szóval ez nem humor hanem inkább bug.
[ Szerkesztve ]
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
GeneraL_XTX
veterán
Az eredeti lemezt be lehet regisztrálni Steam-en? vagy csak külön telepíthető?
-
GypsFulvus2
őstag
A high elf kísérleteim sem a Morrowindben, sem az Oblivionban nem jöttek be. Annyira gyenge volt az elején, hogy rálehelt egy patkány/mudcrab és már attól bekrepált. Ha varázslót/csatamágust indítottam, akkor Bretont választottam. De biztos van azért, aki high elf-el is elboldogult. Elvileg az a legtisztább varázsló karakterek alapanyaga
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
Huma
addikt
válasz GypsFulvus2 #525 üzenetére
Ez nekem nem lesz gond. Nagy tapasztalatom van abban, hogy lehet fika varázslóval túlélni az elején. Majd futok mint a nyúl, ha szorul a hurok.
maszi99: A BF+ amit írtál. Az Battlefield 3 akar lenni? Mert én Fallout 3-ról írtam fentebb, de azzal sem játszok mostanában. A BF3-at kipróbáltam, de nem jött be. A BF 2142 még mindig etalon számomra.
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz GypsFulvus2 #525 üzenetére
nekem bejött a high elf...(tudom, már sokadszor linkelem, bocsánat)
-
GypsFulvus2
őstag
válasz frame>24 #527 üzenetére
Azé' mondtam, hogy másnak biztos jobban bejött. Én jobban kedvelem a csatamágus jellegű karaktereket, aki egy buzogánnyal "odab... ahova köll" ha szükség van rá.
Huma: akkor maradj high elf nél, vele lehet elérni a max manát (legalábbis az obliban így volt). Tényleg a csillagjegy-rendszer megmaradt? Mert az legalább olyan fontos volt, mint a fajválasztás. Voltak kockázat mentes, mérsékelt mana-növelő csillagjegyek (pl. Mage), meg nagyon hatékony ám kockázatos kompromisszumokkal operáló jegyek (pl. az attronach - ha jól emlékszem)."Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
Huma
addikt
-
Ilsyde
őstag
En nagyon meglepodtem a videon (meg sirtam is a nevetestol), nem hittem volna hogy ilyen okosan megcsinaltak a jatekot a programozok. Nem az egesz NPC-re - tetotol talpig - raktak ezt a latomezot hanem csak szemmagassagba. Ugyes. Talan csak az uj Deus Ex-ben volt ilyen jol osszehozva a dolog. De lehet hogy meg ott sem volt ennyire kifinomult.
-
GypsFulvus2
őstag
Az Obliban az Atronach volt a legpengébb mágus csillagjegy, ami 150-et adott hozzá a manádhoz Viszont nagy kockézata volt, hogy a mana nem töltődött vissza a szokásos módon, hanem kizárólag spell absorption-al tudtad visszatölteni. Nekem ez túl kemény feltétel volt, de ahogy mondtam, én inkább csatamágussal szerettem játszani, nem pedig a végletekig kifinomult pure mage-el.
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
kornel76
aktív tag
De azért az gáz, hogy a csaj csak ül és néz bele a dézsa sötétjébe, semmit nem tesz a temporary blindnesss ellen .... Arról már nem is beszélve h mi van ha likas a dézsa?
DIABLO 3 BattleTag: HelldogHun#2707 <Hurkak> / Mechwarrior Online : HelldogHun / SW Battlefront 2 - H3LLD0G-HUN
-
Lenry
félisten
válasz GeneraL_XTX #524 üzenetére
Az eredeti lemezt be kell regisztrálni a Steamen
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Ilsyde
őstag
válasz kornel76 #534 üzenetére
Majd arra is gondolnak a TES6-nal
En nem hiszem el hogy uj engine-t irtak, meg kore a jatekot alig tobb, mint 3 ev alatt. Sokkal egyszerubb es esszerubb a kesz motrot atirni, toldozgatni meg kiegesziteni.
Most nezem hogy a modok is ezt igazoljak. Siman atemelik oket az Oblivionbol meg F3-bol. Konzolparancsok is szinte ugyanazok.Kicsit extrem de a CoD:MW3 alatt is meg mindig a Q3 motor fut, bar valoszinuleg alig van olyan resze amit nem irtak at az evek folyaman
-
whitehand
senior tag
Hova ment ajáték nem tudja valaki?
-
daneel92
tag
még nem játszottam vele, mert elkezdett frissíteni, de olyan marha lassan...50 kb/sec körül, másnak is ilyen lassú? nem lehet valahogy megkerülni a frissítést?
Asrock B450 Pro4, AMD Ryzen 7 2700 @3.2GHz, Sapphire Radeon RX 5700 XT Pulse 8GB, Chieftec 600W
-
KubanitoS
veterán
Gondoltam veletek is megosztom:
Egy pár hete Team fortress 2 tárgyakat trédeltem el a The Elder Scrolls Skyrim játékért egy japán sráccal, akitől kaptam egy japán Skyrim változatot a tf2 cuccokért cserébe. Ez szép és jó, azonban a játék Japánban a december 8-án jelenik meg ezért én sem tudok játszani vele addig. Elég régen az accountomon volt már és idegesített ez a dolog, ezért komoly vitát folytattam a Steam Supporttal is, hogy "miezmár" hogy nem fogok tudni játszani, mert japán verzióm van, amikor én Magyarországon élek! Akármit írtam, lazán elhessegettek azzal, hogy ez van, nem tehetnek róla, ez a kiadó döntése és csak decemberben fogok tudni játszani. A múlt héten zárult le a vita. Morogva, de elfogadtam a döntést.
A játékot tudtam tegnap pre-loadolni, gondoltam miért ne? Ma látom, hogy a hírekben ki van írva, hogy megjelent a játék. Próba szerencse megpróbáltam elindítani és elindult. Most csöppet örül a fejem, de ez azért rávilágított, hogy a Steam Support-nál is csak (tudatlan) emberek dolgoznak. Mindenesetre érdekesnek találtam, hogy még ők sem tudják pontosan mi a helyzet a régiós játékokkal...Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
X Factor
addikt
1920*1080 4/16 minden max, jól fut, adataimnál lévő konfiggal.
Make things work
-
Huma
addikt
Egész jó a varázsló. Lángszórózom az ellent ezerrel. Hullanak mit a legyek. A mamutot is le tudnám győzni első szinten rohangászás+lángszóró kombóval csak tartana kb 45 percig.
-
őstag
nem lehet mindenre figyelni. nem hiszem, hogy a keszitok azzal szorakoztak, hogy ustot tettek az npc fejere. biztos vagyok benne, hogy javitjak a hibat. szerintem pedig teljesen pozitiv, hogy figyeltek arra, hogy a szemukkel lassanak.
Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
Vistaboy
veterán
Egy kis érdekesség, azoknak, akiket érdekel, hogy a Main Theme szövege a sárkányok nyelvén van, itt van a szöveg és az angol fordítás:
Dovahkiin, Dovahkiin,
Naal ok zin los vahriin
wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal
ahrk fin norok paal graanfod nust hon zindro zaan
fah hin kogaan mu draal
ahrk fin kel l ost prodahdo ved viing ko fin krah
tol fod zeymah win kein meyz fundein
Alduin feyn do jun
kruziik vokun staadnau
voth aan bahlok wah diivon fin leinAngolul:
Dragonborn Dragonborn
by his honour is sworn to keep evil forever at bay
and the fiercest foes rout
when they hear triumph's shoutDragonborn for your blessing we pray
and the scrolls have fortold
of black wings in the cold
that when brothers wage war come unfurled
Alduin bane of kings
ancient shadow unbound
with a hunger to swallow the worldJöhetne már ide is a futár, de gondolom, jó sok helyre fuvarozza a játékot, majdnem este lesz, mire ideér.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
John Fowler
tag
Összegezve az első benyomásokat (kb 2óra játékot követően) határozottan az az érzésem, hogy a Bethesda sajnos nem engem célzott meg ezzel a játékkal: a grafika inkább csicsás mint szép, a kezelőfelület szerintem egyértelmű provokáció a nem konzolosoknak, az RPG elemek túlságosan is le lettek egyszerűsítve, a küldetések pedig egyelőre jó szájbarágósak, hogy véletlenül se kelljen gondolkodni.
Ezek után csak brutálisan jó sztori és hangulat tudja elvinni a hátán a sok bosszúságot.
Meglátjuk.''A kocsmáros ért ehez, mert itt már öltek orvost is -régi étterem'' Rejtő: Piszkos Fred, a kapitány
-
Huma
addikt
Már második szintű vagyok. Megvettem az első perk-et. Feleannyiba kerül az összes alap pusztító varázslat. Ez így már nem rossz. Simán legyakok mindenkit.
Az óriással is bepróbálkoztam. Akkorát rámvágott, hogy elértem a csillagokat.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
P00By
nagyúr
válasz John Fowler #548 üzenetére
Én csak a morrowindel játszottam. Ez alapján nem vmi biztató. Majd haveromnál ránézek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Villanyszerelés
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- ASUS notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest