-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Orion
veterán
Nos ezt a mai másfél órámat a karbantartásig rászántam a beta-ra. Neten nézegettem, hogy mindenki rohan benne és nyomja. Én inkább a "céltalan" bolyongást helyeztem előtérbe. Felderítettem a terepet, megkerestem minden loot-ot. Másfél óra volt míg a kezdőről eljutottam a White House-ba. Minden létező bokrot, sátrat, zártnak tűnő, de mégis nyitható területet bejártam. 5 fegyvert és számtalan ruházati tárgyat találtam. Még egy kinézetet módosító nadrágot is. A betaban előrehaladva biztos egy csomó minden szembe jön majd az utcán, keresgélés nélkül is. De én ezt valahogy jobban élvezem, mint a megyek és rohanok a küldetések között játékmódot.
[armor] [Work Pants White] [Holster] [Mask] [Holster 2] [Holster 3]
Ezért be kellett futni, mert kicsit el van dugva. [T821] [kép][MK17] egy lezártnak hitt kosárladba pályán, de be lehet jutni.
Víz és napfény effektek: [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
-
D.Orion
veterán
Tiszteletem!
Ha esetleg valakinek lenne PC-re egy meghívója/kulcsa azt nagy örömmel fogadnám. Gondolkodom eme rész megvételén is, de még hezitálok.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest