Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lgabor007

    csendes tag

    Hát igy egy hét utáni tapasztalatokra lennék kíváncsi. Nem akarok vitát szítani olvasom a Rerditen is megy a picsogás. Csak én érzem úgy, hogy picit túltolták a fiúk ezt a dolgot?

    A bugokkal nincs bajom eléggé összetett ez a játék ahhoz, hogy beleférjen egy két bug. Ráadásul ezek elégé könnyen javíthatók, reméljük meg is teszik mihamarabb.

    (A szettem nem a legjobb még, de ez esett vagy ezt lehetett megvenni/legyártani SHD 10 szinten. Mk16 100 k sebzéssel chc 60%/chd 80% 850 k armor 300k élet csak azért írom ide, hogy ne értsétek félre, hogy gyenge vagyok azért „picsogok”, nem is nagyon erős de ez van 25 óra DLC játék után)

    A minap egy 4-es cp-t sikerült ~1 óra alatt letolni 4 embernek fent írt hasonló szettekben. Szerintem a kerületből az összes mob oda jött meghalni/megölni minket, és a végén 1 db normális loot esett négyünknek az is csak azért nevezhető annak mert 170000 armor volt rajta. A többi az vagy lila kis atribokkal vagy sárga fegyver/pisztoly.
    Azzal még ellennék, hogy golyószivacsok lettek a mobok mikor az ember elkezd coop-ban játszani, de akkor, ha skálázták a mobok pajzsát és életét a csapat létszámhoz akkor nem kellett volna még a darabszámot is sokkal nagyobbra skálázni. (részben nem értek ezzel a nagy skálázzással egyet hiszen attól nem lesz nagyobb a sebzésem mert többen vagyunk és annak nem sok értelme van, hogy egy tár helyett négy tár kell egy sárga mobba, mindenki nem ugyanazt a mobot lövi) Szólóban hard-on végig megyek borulás nélkül (letoltam a Roseveltete is meg a Grand Washingtont (Nemesis BP miatt, de nem esik. Újra kell a lvl 40 darabokat farmolni, mert 30 szinten meg van mind a négy darab, ami kell hozzá? Ezt nem tudjátok véletlen?) is meg még egy párat hétvégén) Challenge is megyeget, ha úgy jön ki sólóban egy két borulással, pedig még közel sincs a tökéleteshez a buildem. Viszont mikor csapatba játszunk akkor már esünk kelünk mert nincs időnk lőni, fedezékben tárazok, mert egy tár nem elég a pirosnak és kiszed fedezékből valamelyik. 😊 Úgy lelövi egy kis piros is a 800k -1 milla armort, hogy csak nézünk. Ahogy olvasom a különböző oldalakat nem csak én „picsogok”. :(

    A heroik meg a legendary is csapatban teljesíthető (nem akarom még kipróbálni nem állok rá készen), ami szép elképzelés, csak akkor a csapat szettek egy részét miért kellett megcsonkítani. Pl: A&8 csapat bufját kivették, pedig az szerintem nem lenne rossz most sem és nem is ártana a játékélménynek. Csapatban is kínszenvedés, ha nincsenek meg a jó csapatszettek még a challenge is, csak akkor miért nem is esnek jó lootok, hogy meglegyen. Van aki sokat tud játszni, mert megteheti van elég ideje kifarmolni mindent, nekem csak napi 1-1,5 óra van meló és család mellett, de pl. gear setet farmoltunk vasárnap Rosevelten (challenge) csapatban és ezen a szinten nem esik szinte semmi, 6 db gear set elem esett négyünknek összesen.

    Apropó játéklémény: szeretem nagyon ezt a játékot. Összetett (nem csak lövünk és megyünk), jó grafikájú, élménydús, gondolkodtató, utána kell járni a szett összetételeknek minden benne van ami egy looter-shooterbe kell. A csapat, ami összejött a klánba is csúcs szuper, de az elmúlt egy hét változásai miatt nem a játék élménye, hanem az összeverbuválódott csapat tart még a játékban és ez nem jó. Nem azért ülünk le játszani, hogy kínszenvedés legyen a semmiért, hanem mert legyen egy élmény akár az is ha egy társnak a nagy küzdelem után kiesik egy jó loot/exo, de a beígért „God rolll” még nem esett egy sem, talán kevesek vagyunk még a 10-20 SHD szintünkkel hozzá (habár azt látom youtubon, hogy 20-30- as szintűek már komplett striker és egyéb gear szettekben szaladgálnak tehát kb. ugyan annyit, vagy nem sokkal többet játszottak az utóbbi egy hétben, mint mi). Eddig az exo táska esett ki 3 embernek meg két exo fegyó pedig célirányosan megyünk lootolni kinek mi kell alapon hiszen targeted loot van.

    Tegnap egy heroic bountyt, nagy nehezen ketten letoltunk és ami esett loot szánalmas volt a végén. Mikor bejött a Caméleon dolbálta loot-ként mintha muszáj volna, most meg nem akar kiesni senkinek sem. Én nem hajtok az exo cuccokra, mert eléggé szétnerfelték azt is, de azért ez a loot rendszer sem jobb számomra eddig mint ami volt. (Habugi a kép alapján ugyan az a heroic bounty volt, de nekünk nem volt ilyen szerencsénk :( )

    Gear 2.0-ban szerintem az elképzelés nem rossz átláthatóbb (nekem a régivel sem volt bajom), de ha majd egy pár hét alatt csiszolnak rajta akkor talán még jobb lesz. Én türelmesen kivárok még egy pár hetet, de ha nem változtatnak, akkor elvesztik az játékosok nagy részét. Most megfejtek bennünket fejenként 30 euróval ebből ők el lesznek megint egy évig, de úgy érzem eddig mi csak „marháknak” vagyunk nézve, ha nem lépnek.

    Bocsánat, hogy hosszú lett, de tényleg a véleményetekre és tapasztalatotokra lennék kíváncsi. Remélem érthető hogy a loot és a túlmértes sebzéssel van a bajom.
    Szerintetek jó az irány csak csiszolni kell?
    Gondolják át újra ezt a sebzés és társait? (igazából azzal van nagy gáz) :Y
    Loot rendszer jobb lett, hogy látjátok?

    UI: Dz pénz miért csak kimentéssel szerezhető? Ez mekkora baromság már, ráadásul úgy, hogy betört cuccok után kapod! És a DZ árusokknál is feljebb ment a tarifa. :C

Új hozzászólás Aktív témák