-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
pendre54 #3461 üzenetére
Szia!
Köszi, meglestem a video-t és rákerestem az ott bemutatott reddites topikra is. Jó lesz ezt észben tartani, de a tegnapi frissítést követően szerencsére már nem találkoztam a problémával, pedig volt egy 2,5 órás és éjszaka egy majd 5 órás szessönöm vele, melyek alatt szépen gördülékenyen futott, nem volt észrevehető fps beesés, főleg ekkora mértékű nem. Az 5 órás menet végén 89 fps átlagot hozott 2560x1440-ben, szóval szépen fut a játék
micafighter
Az előbb írt 5 óra alatt HBCC nélkül működött, lehet rendbe rakták a kódot a frissítéssel
-
válasz
pendre54 #3461 üzenetére
Azért furcsa ez a memória elfogyós probléma, mert nálam a 32GB-nál ha fut egy 8GB-os virtualbox gép a háttérben, 1 GB le van még foglalva az utorrentnek és mellette játszok, sosem fordult még elő, hogy megette volna a memóriát teljesen, mindig volt 8GB szabad legalább.
Hogy ez most Windows verzióhoz kötött-e, azt nem tudom, de Insider buildeken nincs egyáltalán ez a probléma jelen. Nézek majd délután egy hosszabb tesztet, fogy-e esetleg drasztikusan.
Mennek a szerverek.
-
micafighter
nagyúr
válasz
pendre54 #3417 üzenetére
Dz officer szerintem a küldetéseken keresztül a bazisra toborozhato emberek egyike, a zárt bétában is "kaptunk" egy embert valamelyik küldetés után, de ott a felületen úgy látszódott lesz egy jópár.
Másik képen egy kesztyű kell még nekik, és akkor kapsz egy blueprintet ugy latom.
-
törölt tag
válasz
pendre54 #3417 üzenetére
Lesz egy küldetés ami megnyitja majd a dz-t. Azután lesz lehetőséged bemenni.
A képpel kapcsolatban. Ne vessz el a részletekben. Ott van az “objectives” fül. Ott írja miket kell csinálni. Jelen esetben már csak egy kesztyű kell neki.
Egyébként ez azért se bonyolult mert csak a spacet kell nyomkodni és általában mindig odaad nekik úgy mindent, ami nálad van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Okos Otthon / Smart Home
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Építő/felújító topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged