-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
BenSopra #10421 üzenetére
Na ez nem ilyen egyszerű,p416 2.2s alapon,csakhogy amíg az lmg max rpm buffja 650rpm addig a p416 max buffja 925-1.2k rpm fele annyi idő alatt kitáraz tehát sokkal hamarabb tölhetsz... Szer:pinnelésen kívűl lmg nekem nem nagyon adja/adta,szórja a golyót össze-vissza,picit messzebbre művészet eltalálni vele valamit,arra meg idöd nincs hogy te 120 meg 150 golyót kitárazz mert heroicon hamarabb belehalt,hamarabb fedezékbe kell menned,ha meg facetankolnak a mobil akkor tutti éppen akkor kell táraznod,ami instant halál.
-
Anonymus23
veterán
válasz
BenSopra #10297 üzenetére
Ez érdekes, mert az első futás az összeszedettebb volt, de ott érezhetően kevesebb volt a dmg valahogy, a második körnél én többször éreztem káoszosabb szitukat, de több volt a dmg, nem sokkal, de több volt.
Pedig a második körben még specializáció csere is volt az egyik csapattagnál a survi miatt a 4. etapnál, és közben beagróztak a mobok és volt egy gyors direkt wipe a 4. etap elején, de mindent ugyanúgy csináltunk mint az elsőben.Hiába no, a dmg-ről szól a raid, mert így pl 1 körrel kevesebb volt minimum az első boss, 1 váltással a második etap, plusz a végén ugyanúgy kevesebb sárgában lettek lelőve a bossok. Lucy és Buddy ugyanúgy elsőre ment mint az első körben, az nem sokkal lehetett gyorsabb a végén meg talán 2 körrel volt kevesebb a DDP, de pl a revive kitekből maradt talán 2 vagy 3, azaz picit neccesebb/káoszosabb volt (pl amikor lelőttük a DDP-t,akkor 1 valaki feküdt, a másik aki szedte azt meg 99%-ra lőttek le a mobok, de pont sikerült felszednie, és a vége most már sima liba, gyakorlatilag ha valaki egyedül de egy LMG-vel lövi, akkor is megvan.
A dmg hiány nem feltétlenül DPS-ben jelentkezik, hanem csapatjátékban is, hogy besegítek a másiknak átlőni a mobját, amikor üresjáratban vagyok stb. stb.
Igazából nem messze van már a fekvés nélküli run is, de ott azért észnél kell lenni.
-
Habugi
addikt
válasz
BenSopra #9753 üzenetére
Áhhh, ez nagyon kritikus megközelítés lenne, ma csináltak egy patchnoteot amiben leírták, hogy mit nem tudnak megcsinálni.
(#9754) Bird:
Oké, csak én (és te is) egy teljesárú teljes játékot vettem/tünk két hónapja, nem bétára fizettem/tünk be x időre.
Amikor bejött a RAID naívan abban a hitben éltem, hogy a csapatuk méretéhez képest azért tűnhetett úgy eddig mintha lófaxt nem csinálnának mert a RAID-en dolgoztak, és oké majd most.., de telnek múlnak a hetek, a raid már elérhető/működik és nézd ezt a patchnoteos listát..
Ez egy hét termése és ugye ja mégsem, mert x órája amikor kirakták akkor még pont annyira voltak képben, hogy az azóta eltelt időben kellett kiderüljön hogy mégsem lesz deploy mert nem segít, kérdem én, mi a bánatos ******* csináltak egy hét alatt.
-
Anonymus23
veterán
válasz
BenSopra #9299 üzenetére
Oda van írva, hogy nem a saját accountjával farmol, hanem a vevő accountjával, de kell lenni jó gearednek is, hogy csinálja
.
Gondolom az első bosst farmolják, azt viszonylag gyorsan meg lehet csinálni ha már be van gyakorolva, és van pár ember, akivel együtt csinálják, vagy a franc tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged