- Erős specifikáció, kompakt formában
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Aktív témák
-
Andie
őstag
Hogyan tudnám megnézni neked ezt a panel kérdést?
Játékra korlátozottan alkalmas. Egyedül a sötét FPS-ek nem jók rajta. Játszható, hisz HL2-öt is végigvittem aztán, de nem szabad összehasonlitani egy crt-vel ezesetben.
Nemtudom az 1000:1 kontraszt arányúnál jobb-e a helyzet. Hisz abban is lámpák világitanak hátul, és ott sem lesz fekete a fekete. Egyszerüen amiatt, hogy világit, a pupillád összeszükül, és nem érzékeled a sötétben az ojjektumokat. Figyeltem, átváltottam fekete képre (semmi más nem volt), és úgy bevilágitotta a falat, egész a székemig, mintha egy 15wattos kislámpa égett volna a monitor helyén (merthogy az is ég benne, 4 db).
Tehát ha az 1000esben is ilyen ég, akkor hiába van 1000 féle fekete, akkor sem fogod látni sztem a sötét sarokban az ojjektumokat, hisz a szemed nem érzékeli, mert kapja a fényt szemböl.
DVI-re felhivták a figyelmem, de igazából nem hiányzik. Nem tudtak meggyözni az elönyéröl. Per pill egy gef3ti200-al hajtom, ha igaz, jövöhéten lesz egy ti4200, igaz azon már lesz dvi, de mitöl jobb az, mint a vga?
Aktív témák
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest