Keresés

Aktív témák

• Andie

őstag

válasz Egon #57 üzenetére

Hogyan tudnám megnézni neked ezt a panel kérdést? :F
    Játékra korlátozottan alkalmas. Egyedül a sötét FPS-ek nem jók rajta. Játszható, hisz HL2-öt is végigvittem aztán, de nem szabad összehasonlitani egy crt-vel ezesetben.
    Nemtudom az 1000:1 kontraszt arányúnál jobb-e a helyzet. Hisz abban is lámpák világitanak hátul, és ott sem lesz fekete a fekete. Egyszerüen amiatt, hogy világit, a pupillád összeszükül, és nem érzékeled a sötétben az ojjektumokat. Figyeltem, átváltottam fekete képre (semmi más nem volt), és úgy bevilágitotta a falat, egész a székemig, mintha egy 15wattos kislámpa égett volna a monitor helyén (merthogy az is ég benne, 4 db).
    Tehát ha az 1000esben is ilyen ég, akkor hiába van 1000 féle fekete, akkor sem fogod látni sztem a sötét sarokban az ojjektumokat, hisz a szemed nem érzékeli, mert kapja a fényt szemböl. :(

DVI-re felhivták a figyelmem, de igazából nem hiányzik. Nem tudtak meggyözni az elönyéröl. Per pill egy gef3ti200-al hajtom, ha igaz, jövöhéten lesz egy ti4200, igaz azon már lesz dvi, de mitöl jobb az, mint a vga? :F

Aktív témák