Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Magisk
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Több ponton is jelentős előrelépésre készül a Pura X2
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Füleske
addikt
Szerintem olyan lutri márkák ezek : vagy jó a kép vagy nem. Amúgy Fujitsu-Siemens moncsi nincs.Mintahogy Belinea vagy Iiyama sincs.Ezek csak cimkéznek.Belinea pl. = Samsung. Amúgy nekem is Belinea crt - m van , elégedett vagyok vele , de az ilyen áron beszerzett dolgoknak vannak kisebb , néha nagyobb hibái. Ezt el kell fogadni , ezért ennyi az ára. Az általad emlitett monitorok is ilyenek , csak lehet hogy épp egy jobb darabot fogtál ki , vagy nem tesztelgetted még alaposabban. Vagy kinek mi felel meg meg mi a minőségi.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- SAMSUNG (LS49C950UAUXEN) 5K 120HZ GAMER MONTOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS27BG650EUXEN) QUAD HD 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- OLCSÓBB LETT! ELADÓ! SAMSUNG Odyssey G5 34'' Ívelt WQHD 165 Hz 21:9 FreeSync VA LED Gamer Monitor
- Samsung C27G55TQWR 27" 2560 x 1440 Quad HD LCD Fekete Monitor Számla + Garancia
- Philips Evnia 32M2N8900/00 4k 240 Hz QDOLED monitor eladó, nagyobbra cserélhető
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple MacBook Pro 14 (2023) M3 Pro 18GB/500GB használt, újszerű 100% akku (9 ciklus)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest