Keresés

Aktív témák

• tomcs

őstag

na ujabb kerdes merult fel ahogy olvasgatom hwsw lcd forumat hogy ember azt tapasztalta hogy a pixelhibaja 1-2 oraval a bekapcsolasd utan jott elo mindig... ilyen lehetseges? eddig abban a hitben eltem hogy a pixelhiba valami konstans dolog es akkor ha a bekapcsolas utani 1 perc alatt lezajlott bolti teszt alatt nem talalok akkor nincs is... szal ez az idozitett hiba ez letezhet?

• tomcs

őstag

te6 akkor pixelhibat ami gyarilag nem volt ott csak fizikai serules tud okozni? es ennek kb milyen ero kell? ha pl valami puha akarmivel letorli az ember attol elvileg nem szabadna gondolom en. meg pl szallitasra, razkodasra mennyire erzekenyek? erdemes pl azt kialkudnom hogy esetleg par ezresert hozzak ki nekem es itthon miutan bekerult a helyere azutan megegyszer megnezni van-e hiba?

• tomcs

őstag

elolvasgattam soksok oldalnyi tft fortumot tobb hw oldalo is es nem nagyon volt errol szo (persze azert meg van hatra csak mar nem birtam kivarni :)

aztan elmentem par szamtekboltba megkerdezni, hogy akkor hogyan is jonnek letre a pixelhibak, azaz gyartasnal, szallitasnal keletkeznek es ha otthon szepen lerakom asztalra, nem utom kalapaccsal akkor nem is lesz rajta par evig vagy csak ugy spontan hasznalat kozben is ra tud jonni?

szal jelenleg 3-3 dontetlenre allunk, mediamarktban es 2 boltban azt mondtak hogy bizony keletkeznek menet kozben mig 3 masik boltban azt hogy nem, abbol az 1ikban (nevet nem figyeltem meg, csak koszaltam) volt is kirakva par mintapeldany meg ugy nagyobb sztajl bolt volt, es azt mondtak szoktak tft-ket eladni. akkor most mi is az igazsag? meg ha valaki pontosan tudja az aktualis pixlhiba-kicsereles szokasokat akkor azt se fogja vissza :)

Aktív témák