Hirdetés
- Méretes kamerasziget a Motorola Edge 70 Ultrán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Ilyen kedvezmények járnak a Poco F8 sorozatra
- Apple iPhone 17 - alap
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
tomcs
őstag
elolvasgattam soksok oldalnyi tft fortumot tobb hw oldalo is es nem nagyon volt errol szo (persze azert meg van hatra csak mar nem birtam kivarni :)
aztan elmentem par szamtekboltba megkerdezni, hogy akkor hogyan is jonnek letre a pixelhibak, azaz gyartasnal, szallitasnal keletkeznek es ha otthon szepen lerakom asztalra, nem utom kalapaccsal akkor nem is lesz rajta par evig vagy csak ugy spontan hasznalat kozben is ra tud jonni?
szal jelenleg 3-3 dontetlenre allunk, mediamarktban es 2 boltban azt mondtak hogy bizony keletkeznek menet kozben mig 3 masik boltban azt hogy nem, abbol az 1ikban (nevet nem figyeltem meg, csak koszaltam) volt is kirakva par mintapeldany meg ugy nagyobb sztajl bolt volt, es azt mondtak szoktak tft-ket eladni. akkor most mi is az igazsag? meg ha valaki pontosan tudja az aktualis pixlhiba-kicsereles szokasokat akkor azt se fogja vissza :)
Aktív témák
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Házimozi haladó szinten
- Path of Exile 2
- Gaming notebook topik
- Méretes kamerasziget a Motorola Edge 70 Ultrán
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell S2725QS 4K 27" 120 Hz monitor új állapot
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- HP Z32 32" 4K monitor 3840 x 2160 karcos kijelző, de így is gyönyörű!
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan X / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
- Eladó 2 db pixel 7
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi