- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viper26
nagyúr
-
spleenszuru
őstag
válasz ricshard444 #39 üzenetére
Ez az egyetlen játék, amit a vélemények miatt nem vettem meg. Általában lesz*rom őket, mert manapság mindenki csak a rosszat keresi, de itt valahogy hallgattam a népre.
Majdnem behúztam a 20 eurós CarX Streetet, elvileg foltozgatják egész jól, de mivel ott üzemanyag fogyás meg gumikopás van, kihagyom, ezek nem hiányoznak nekem egy arcade játékban.
Malaka!
-
Viper26
nagyúr
-
AsakuraDave
őstag
válasz ricshard444 #33 üzenetére
Crew Motorfest idén kap elvileg egy kis ráncfelvarrást mint a tükrök rendesen renderelni fogják a mögötted lévő dolgokat és nem 5fps-sel mint a TDUSC -ben, ezt nem is értem, hogy még konzolon azt mondom oké, de hogy PC-n ne lehessen mondjuk beállítani, hogy ne 1/4 fps-sel mutassa benne a dolgokat... pedig közbe jó megoldás, hogy látszik az autó belseje a visszapillantóba nem ez a gagyi megoldás lenne, hogy csak azt mutatja ami mögötted van hanem ahogy tényleg a való életben is látsz rajta...
Nagy akcióban majd ránézek, most nem akarok 50 eurót refundoltatni azt lehet 2 hétig ülnek rajta...There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
AsakuraDave
őstag
válasz ricshard444 #31 üzenetére
[Ebben] a videóban pl számomra még elmegy a játék kinézetre és az autó se mozog úgy mintha kecskeszarral lenne felkenve a sztráda. [link] A sebesség érzet mondjuk fasza.
Ami fájó pont, hogy elvileg töredéke a korábbi TDU részekhez képest a map mérete, míg TDU -ban mondjuk 1 óra körbe autózni a mapot itt lehet 20 perc se.There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
spleenszuru
őstag
válasz ricshard444 #24 üzenetére
Az én véleményem itt most az, hogy a Motorfest nem keveset ver erre a játékra, és nem azért mondom, mert szeretem az Ubit.
Én vérszegénynek tartom ezt a TDU-t, de annyira nem, hogy majd ne játszak vele egy akció keretében.
Kérdés, ez egy olyan játék-e, amelyet ha később kezdek, véglegesen lemaradok tartalmakról, autókról, stb?
Tehát mint pl. a summitok Crew szériában.
Malaka!
-
spleenszuru
őstag
válasz ricshard444 #21 üzenetére
Sajnálom a rossz élményed, hátha segítenek, aztán jó lesz.
Mindenesetre nagy volt a kísértés itt is, próba után vegyes érzéseim voltak, de végül jól tettem, hogy nem vettem meg.
Így is elég játékot rendeltem elő idén, és egy még hátra van.
Malaka!
-
Viper26
nagyúr
válasz ricshard444 #19 üzenetére
Állítólag eleve kontrollerre van írva.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
MasTer
tag
válasz ricshard444 #17 üzenetére
Ez komoly? Kormánytámogatás nélkül teljesen felejtő részemről. Az orig TDU-ban pont a kormányos vezetési élmény ragadott meg.
MasTer of puppets I'm pulling your strings...
-
ricshard444
veterán
válasz ricshard444 #16 üzenetére
VPN nálam megoldotta, new game -t adott be, utána újra tudtam kezdeni és beadta a tutorial versenyeket.
Kormánnyal egyelőre felejtősnek tűnik. Vicces egyébként:
Utóbbival érzéketlen a fordulás, gamepaddel meg hirtelen rángatós.Vannak dolgok...
-
wjbhbdux
veterán
válasz ricshard444 #14 üzenetére
Amikor már a rendes pályán vagy és nem mennek a verseny serverek, érdemes felfedezni menni XP-ért, elég sokat ad.
/s
-
wjbhbdux
veterán
válasz ricshard444 #11 üzenetére
Nem fut jól se PC-n se konzolon és a multiplayer kapcsolódással, serverekkel is baj van. Van hogy nem tudsz autót venni fejleszteni mert várni kell amíg újra kapcsolatba lép..
/s
-
Ármester
válasz ricshard444 #2 üzenetére
A teljesítmény nálam is katasztrófa.
Rx6800 + R7 2700 van, 2560×1080 felbontás, de ilyen 30-40fps-t tudok kicsikarni.De ezen csak javítanak még, én próbálgattam, FSR se segít semmit, ha full minimumra veszem akkor néha van 50fps is. De stabil 60 esélytelen
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest