- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
StormLine
senior tag
a menettulajdonságok megváltoztatását szerintem is nagy erőkkel tiltani kéne. ha szigorúan nézzük akkor a modellekét, hangokét és minden másét is tiltani kell, hiszen úgy nem ugyanazok a körülmények mindenkinél, tehát lehet hogy valakinek könnyebb vagy nehezebb. bár azért az élmény szempontjából jó lenne pár plusz autót bemodolni amire pl a licenszek miatt nem volt hivatalosan lehetőség.
-
polonic
félisten
-
Enton
addikt
De az off-road-os tesók VW TDI-jét rögtön pakolta garázsba.
Ugyanolyan Dual-ban nyertem mint a rózsaszín mustangot.(#2375) TESCO-Zsömle:
Nem rémilk olyan kameranézet, hacsaknem a belsők közül valamelyik ahol látszik a fokozat fordulat sebesség trió. De ott is csak azért meg a műszerek mutatják. De ott szerintem a fokozat nem lesz látható.
Végülis a hegyes történet szerintem megoldható, a lényeg hogy fullaszd le, utána mehet a gurulás.
De akkorsem olyan mint az 1-ben volt. -
StormLine
senior tag
-
szabod
senior tag
Tudom én, csak benyomtam poénból
Más: Sikerült feloldanom a Bogarat, nagyon aranyos kis gép. 34 Le, 11,50-es gyorsulás 115 km/h végsebesség
Enton: igen az úgy jó sztem. Tényleg össze kéne már írkálni ezeket, merrt csak gyűlnek.
Eddig tehát:
-Belső nézetben index visszajelzés és/vagy legalább kattogó hang.
-GPSből kivenni a földutakat mert igen jó lesz amikor Veyronnal majd arra tervez...
-átvezetők átnyomása
a G25/Momo/Trustmaster kormányok FF-lensége
- a offline időjárásváltozatlanság
- sok verseny/club/autokereskedés fagyasztja a Box-ot PS-t -
szabod
senior tag
Which should have:
- Internal reviews view, index and / or at least a clicking sound.
- GPS taken out of the dirt roads so it will be good when planning to Veyronnal then ...
I think these things are not too large, semeddig not do to hold them.ja meg persze az enyém is:
it would be nice if it could be pushed through the átvezetőketNem fognak hülyének nézni
-
Tibiajax
nagyúr
-
szabod
senior tag
Igen ezek sem ártanának, meg jó lenne, ha át lehetne nyomni az átvezetőket. 1-2-t lehet, de van egy csomó amit nem. Ha másodjára (vagy sokadjára) játsza az ember játékot akkor már idegesítőek lesznek. Meg biztos van még 1-2 apróság ami nem jut most nekem sem az eszembe.
-
TESCO-Zsömle
titán
Azért valljuk be, hogy annak a rendszernek is az volt a mozgatórugója, hogy egyeseknek hipp-hopp lettek milliárdjai.
Ha mindenkinek csak annyi pénze van, amennyit ténylegesen megtermel, nem röpködtek volna a 10 millás bizniszek, szóval ez ilyen két szék közül a pad alá. Akinek pénz kell, annak úgyis lesz valami trainer, és persze ugyanúgy nem fordítanak majd semmit se a csalók szűrésére, mert drága mulatság + ezzel eltántorítanák a csalókat a vásárlástól.
-
Enton
addikt
Itt van pár bolt amit én megtaláltam:
Az alfánál van még Pagani.
A Chevinél van a Ford meg a Hummer.
Az Ascari nál Meclaren, Ariel Atom, Chaterham.
A VW-nél a RUF.
A lancia-nál vannak az oldschool ferrarik.
A jaguarnál pedig a Aston Martin.
A VW fölötti a US tuning, a Chevi fölött a Brit tuning az alsó tuning az ázsiai. -
Skizz
addikt
Nem az fps a gond, a legrondább beallitasokon tukorsiman fut, illetve mégsem, mert lagol mint anno a far cry2 a radeonokon. Tehát más amikor akad, meg amikor lagol.
Egyébként alapvető probléma meg, hogy a q7 alapjarata 1000 fölött van. Elég illúzió romboló. Persze csak a belső órán...
"Windows alapismeretek" - azért remelem enélkül meg ember maradok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest