- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Hát én nem hinném , nekem is Phenom-om van de egy i5 750 is megeszi
Statikus teszteken talán. FullHD-n szvsz nem jön ki a különbség a VGA-limit miatt.
nem tudom mi repertoárod mikkel játszol leginkább milyen felbontásban akarsz stb
És ennyi ismeretlen ellenére mégis képes vagy konkrét kijelentéseket tenni.
Mindenkinél más a software-s környezet ezt lásd be ha 2gb is karcolja az maximum nálam fordul elő nem pedig Win 7 -nél
A Win7-nek meg az egyéb szoftnak semmi köze ahhoz, hogy egy játék max mennyi memóriát zabál, ha meg nem eszik előle.
Hasonszőrű konfigom volt, mint most neked.
Q6600@8*470
4GB 1200@CL5
HD4870Idle 2,8-3,2GB szabad ramom volt. Nem volt olyan játék, ami után leszaladt volna akár csak 1,2-ig. Képszerkesztő kellett hatalmas képekkel, hogy ez megtörténjen.
Nem érzem reklám dolognak nem hypeolok semmit , de nem hiába vesz valaki egyre erősebb alkatrészeket.
Azért vesz, mert a gyártók ezt mondják. Kevesen fogják fel, hogy egy HW nem akkor avul el, mikor kijön a következő, hanem amikor már alkalmatlan arra a célra, amire használnád. Nézd csak meg, mennyi használt VGA és egyéb cucc van a harveraprón, amiket ezért adnak el. Van aki azért, "mert fussa újra", van aki azért, "mert úgy érzi gyenge". De csak kevesen vannak, akiket tényleg nem képes kiszolgálni az eladni kívánt cumó.
-
TESCO-Zsömle
titán
A kérdés, hogy van-e annyival szebb, mint amennyivel erősebb vasat kér, vagy ez is csak a "vegyé hárdvert százezeré" mozgalom újabb ösztökéje?
Értem én, hogy aki maxon akar játszani az vegyen maxi VGA-t, de egy ilyen TDU szintű játék csak ne kérjen már annyit, mint egy krájzisz2, mert ahhoz képest (képek, videók alapján) a kanyarban nincs, se grafika se fizika se AI terén...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest