Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
petya220
senior tag
válasz
üzenetére
Közben rájöttem
most váltottam. Marmint gépet, és most egy ati mobility radeon hd 4250-em van, ami (elvileg) lenyomja a 8800-at is....(nem akartam belerakni a 210-et, ha már a 4250 jobb ) De ezen is szaggat D: minimumon elviselhetetlen, de médiumon nagyjából játszjató. ._. Valaki magyarázza már el, hogy most ez mi a franc xDD én már nem vágom. Logikusan minimumom több fps-nek kellene lennie, de nem. .-. Bár... Lehet, hogy ém vagyok a hülye xD
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
most váltottam. Marmint gépet, és most egy ati mobility radeon hd 4250-em van, ami (elvileg) lenyomja a 8800-at is....(nem akartam belerakni a 210-et, ha már a 4250 jobb ) De ezen is szaggat D: minimumon elviselhetetlen, de médiumon nagyjából játszjató. ._. Valaki magyarázza már el, hogy most ez mi a franc xDD én már nem vágom. Logikusan minimumom több fps-nek kellene lennie, de nem. .-. Bár... Lehet, hogy ém vagyok a hülye xD