Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
petya220
senior tag
válasz
üzenetére
Közben rájöttem
most váltottam. Marmint gépet, és most egy ati mobility radeon hd 4250-em van, ami (elvileg) lenyomja a 8800-at is....(nem akartam belerakni a 210-et, ha már a 4250 jobb ) De ezen is szaggat D: minimumon elviselhetetlen, de médiumon nagyjából játszjató. ._. Valaki magyarázza már el, hogy most ez mi a franc xDD én már nem vágom. Logikusan minimumom több fps-nek kellene lennie, de nem. .-. Bár... Lehet, hogy ém vagyok a hülye xD
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Robotporszívók
- Crimson Desert
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Új Asus ROG Zephyrus G14 OLED 2.8K G-Sync 120Hz Ryzen9 270 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 8GB W11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

most váltottam. Marmint gépet, és most egy ati mobility radeon hd 4250-em van, ami (elvileg) lenyomja a 8800-at is....(nem akartam belerakni a 210-et, ha már a 4250 jobb ) De ezen is szaggat D: minimumon elviselhetetlen, de médiumon nagyjából játszjató. ._. Valaki magyarázza már el, hogy most ez mi a franc xDD én már nem vágom. Logikusan minimumom több fps-nek kellene lennie, de nem. .-. Bár... Lehet, hogy ém vagyok a hülye xD