- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercel
senior tag
Abszolút átérzem én is kétszer futottam neki az iphone fílingnek egy 4S-el és egy 6-al de az istennek nem állt össze elsőre és másodszorra sem.
Mondjuk az első próbálkozást nagyban gáncsolta, hogy akkoriban BlackBerry volt az elsődleges mobilom OS10-el és amellett az IOS egy idegesítő hulladék volt . De később a 6 -os iphone sem tudott meggyőzni . Ettől függetlenül nem rossz az , csak nem mindenkinek bejövős, az Apple üzletpolitikája meg olyan mint a populista kártékony politikusok "munkája".
Amúgy sajnáltam mert a csodásan kezelhető BlackBerry egy elég műanyag mobil volt , míg az iphone egy iparmuvészeti remekmű volt a kivitelezését tekintve - szívem szerint beletettem volna az Iphone-ba a BB szoftverét
Új hozzászólás Aktív témák
ma És nem, nem egy átcímkézett BBK termék.
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest