Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Prémium funkciókat kapott a Sony új WF-C710N fülhallgatója
- Nem áprilisi tréfa lesz a Motorola Edge 60 Fusion
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Magyarországon is élesedett a Pixel 9 műholdas segélyhívója
- Egy kamerát dobhat, egy fontos S Pen funkciót visszahozhat az S26 Ultra
- Bemutatta az Infinix második generációs gaming telefonját
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozen
addikt
Szerintem kicsit drága, se a ceruza nincs benne , sem a legújabb hardver ez már egy tavalyi cpu, a kijelzőt sem mondanám valami nagyon pengének a leírás alapján.
Én szeretnék venni egy gépet nagyon vártam ,de 14" alatt nem veszek semmit volt 11" kicsinek találtam. Szóval ami szóba jöhet az s8 ultra vagy az s9 ultra amit esetleg kivárok, az alma is az ips panel miatt nem játszik. -
törölt tag
válasz
Avicularia #20 üzenetére
Lol azt hol???
-
Avicularia
veterán
Black friday-en behúztam átszámítva 112K-ért egy Samsung S8 tabletet, azt úgyse tudja überelni
-
scdlsc
senior tag
"ujjlenyomat-olvasó híján ugyanez a szenor felel a 2D arcazonosításért is"
Így összekötni a telefonnal?
-
RobeeK
tag
"van remény a "csík-kijelzők" médiafogyasztási halmaira a produktivitás zászlajának kitűzésére..."
Csak mennyire ízlések és pofonok: nálam pont a 4:3 meg hasonló kijelző a kizáró ok. Mikor minden telefon/monitor kijelző 16:9, 16:10 egy 4:3-as aránnyal akadályozva érzem magam, mert amint nem szigorúan szöveget olvasok kvázi ebooknak használva máris kényelmetlen és többel kényelmetlenebb mint pl 1600x2560-on szöveget olvasni. -
Somatom
veterán
Kíváncsi leszek erre az összekapcsolódásra. Ilyen ficsőröktől tud szerethető lenni egy ökoszisztéma. Samuéknál ezt nem nevezném átgondoltnak. Mondjuk, a tabon szeretném megnézni a telóval készült képeket. Mi sem egyszerűbb. Hotspot belső IP -jén webDAV szerver és már tallózhatom is a tabon a telóm tárhelyét. Csakhogy repülő módból nem enged hotspotot indítani. Azt mondja, hogy kapcsoljam be a mobilnetet. Egy belső hálós átvitelhez minek? Svájcban, 2 -es roaming díjzónában nem szeretném bekapcsolni a mobilnetet. Tudom, OTG, vagy hibás APN konfig, de azért lehetne ezt egyszerűbben is.
Vagy, ott van az a ficsőr, hogy a tabon kezelhetem a telóm hívásait. Csakhogy közös Wifit kér. Honnan szedjek a kamionban Wifit? A telóm adja a Wifit a tabnak, így vannak összekapcsolódva. -
Mercel
senior tag
Abszolút átérzem én is kétszer futottam neki az iphone fílingnek egy 4S-el és egy 6-al de az istennek nem állt össze elsőre és másodszorra sem.
Mondjuk az első próbálkozást nagyban gáncsolta, hogy akkoriban BlackBerry volt az elsődleges mobilom OS10-el és amellett az IOS egy idegesítő hulladék volt . De később a 6 -os iphone sem tudott meggyőzni . Ettől függetlenül nem rossz az , csak nem mindenkinek bejövős, az Apple üzletpolitikája meg olyan mint a populista kártékony politikusok "munkája".
Amúgy sajnáltam mert a csodásan kezelhető BlackBerry egy elég műanyag mobil volt , míg az iphone egy iparmuvészeti remekmű volt a kivitelezését tekintve - szívem szerint beletettem volna az Iphone-ba a BB szoftverét -
válasz
#42308056 #11 üzenetére
Csak a szöveghez nincs gondom, értelemszerűen.
Viszont maga a rendszer annyira nem kézreálló számomra, és olyan szinten frusztráló rengeteg apró dolog benne, hogy két hónap alatt sem tudtam megszokni, végül vettem inkább egy Samsung tabot (csak még nem foglalkoztma az ipad eladással). Néha előveszem újságolvasáshoz, de kb ennyit használom.Igazából én vagyok a hülye. Anno megvettem 5 év PDA és 4 év Windows Phone használat után az első iPhone-t, amit egy hét után eladtam, mert akkora egy rakás fekália volt (aki használta, tudja, hogy az első készülék csak egy feature phone volt szép külsővel, irdatlan buta belsővel - persze aki egy nyomógombos telefonról váltott, annak egy csoda volt, de smartphone-ként nem lehetett használni, hisz nem is volt az)
Később vettem egy 3GS-t használtan, hogy hátha megtetszik a rendszer, mivel már tényleg smartphone lett, de nagyon gyorsan egy Sony Arc S-re cseréltem, ami számomra kézenfekvőbb volt és közben öröm volt ránézni.
Utána még egy iPhone 7-et kértem kölcsön (ha jól emlékszem), de akkor sem szerettem meg a rendszerét (akkor már nem adtam pénzt érte előre).
Az iPad szerintem is az egyik legjobb terméke a cégnek, sok szempontból (akkuidő, kijelzőarány) nekem a legideálisabb lehetne. Csakhogy a rendszer felépítése, az, hogy számomra minden egy vagy két lépéssel többet igényel a megszokott dolgaimhoz, elvette tőle a kedvem (nem, nem kell meggyőzni engem arról, hogy az jó úgy, ha nekem nem jó - nem kell, hogy mindenkinek ugyanúgy tetszen minden). Az, hogy a droidot úgy szabom testre, ahogy nekem a legkényelmesebb, és ezt nem tehetem meg az iOS-nél, nekem nagyobb érvágás, mint az előnyök, amit nyújt. Épp ezért ez a tablet lenne a non plus ultra nekem, de teljesítményben annyira túllő a szükségeimen - ezzel növelve az árat - hogy nem hiszem, hogy a pár hónapos tabot le fogom cserélni most erre, de ez azt kommunikálja nekem, hogy van remény a "csík-kijelzők" médiafogyasztási halmaira a produktivitás zászlajának kitűzésére... -
törölt tag
Rákerestem erre a 7:5 képarányra közben, hát tartalomfogyasztásra ez elég rossz, nálam ezzel ki is esett. Akkor már használom tovább a 4:3-as Nexus 9-em, ennyit nem fogok költeni fekete sávokért a videó körül, hogy a lényeg meg alig legyen nagyobb mintha telefonon nézném.
Habár nem is biztos, csak kicsivel kisebb rajta a 16:9-es kép, mint egy 5:3-as 11"-os tableten. Mondjuk nekem így is úgy is drága lesz.
Szövegekhez mibaj az iPaddal? Nem használom, csak nem tudom elképzelni, hogy ilyen felhasználáshoz ennyire problémás lehet.
-
Usgyi
aktív tag
Ennek az ára lesz majd a nagy kérdés és az utóbbi évekből kiindulva le fog esni az állunk
-
janeszgol
félisten
Nagyon jol hangzik. Majd osszevetem a Tab S8-cal, ami 300 ezer ft alatt hazaviheto.
-
Oh, végre egy jó kijelzőarány androidos tabletre
-
törölt tag
Baromi drága lesz ilyen tudással. 250-et tippelek. Tudásához és más tabletekhez képest nem lesz annyira drága de nekem ennyit nem ér egy tab.
-
*Mukeey*
addikt
Tökre felesleges egy tabra ilyen kamera hátra.
A tab amúgy tetszik nagyon, de OP-t ismerve lesz ez legalább 7-800€ sajnos😏 -
GPS lesz? Jó nagy a hátsó kukkantó.
-
CapriBoy
tag
És a színe is jó
-
kbyte1024
veterán
Basszus lesz olyan ára... Pedig kell egy na
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma És nem, nem egy átcímkézett BBK termék.
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 128GB 5G - Csomagolásbontott, akár beszámítással
- Samsung Galaxy Tab S8+ / S7+ FE Book Cover Keyboard, billentyűzet - Csomagolásbontott
- iPad Mini 6 64GB Wifi Pink Újszerű/2025.09.30.Apple Gar./Akku 98%/p4143
- iPad 10th. 64GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 93%/p4126
- AKCIÓ! Gigabyte A320M R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! Lenovo Miix 720-12IKB : i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest