- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
prolad
addikt
Jó látni, hogy rendbetették amit tudtak. A 120hz attól még hasznos, hogy nem adaptív. Akkora veszteséget nem kellene üzemidőben hoznia.
Nekem a 2020-as Samsung csúcsszéria kicsit félkésznek érződött HW/SW fronton, lehet nekik se tett jót a covid.
Amúgy a váltás/nem váltás kérdésre, egy Fold 2-t cseréltem idén Fold 5-re és sokkal gördülékenyebb a 5, hiába nem volt egyébként lassú a 2. És az 5 még így is jóval tovább bírja, még ahhoz képest is, mit tudott a 2 100%-os akksival. Van kézzelfogható feljődés, még ha elsőre nem is úgy tűnik. -
prolad
addikt
Mert a plusz funkciók amiktől Ultra lett nem működtek rendesen:
-a vagy 1440p vagy 120hz kijelzőt említettem
-a 108MP kamera papíron jó volt, de általános volt mellé a fókusz probléma és a szoftver se volt az igazi (pl a 9:1 pixel binning része)
-kapott egy nagy akksit, de az üzemidő így is gyenge volt
-a 45Wos gyorstöltés alig volt gyorsabb az S20 25W-os töltésénél, és úgy általában a konkurencia mögött volt.Plusz az akkori Exynos gyenge lett, nagyon melegedett, sokat fogyasztott, térerővel gondok voltak. A Note 20 már jobb lett, de az S21 Ultráig kellett várni, hogy tényleg tudja, amit papíron ígért.
Ettől még biztos volt sok jó tulajdonsága, de az utóbbi ével leggyengébb S szériás modellje.
-
prolad
addikt
válasz
Sodomizer #52 üzenetére
Az S20 és Note 20 Ultra amikor megjelent, nem tudta egyszerre a 120hz-t és az 1440p felbontást, hiába volt maga a panel 1440p éa 120hz. Nálam már csak ezért kiesnének, hiába rakták egyébként rendbe a Note 20 Ultrát a bénácska S20 Ultra után. Ha a telefon nem tudja hozni, ami a gyári specifikációban van, akkor az nekem szándékos félrevezetés. Aztán lehet azóta javították, 2020 végén még biztosan nem.
Elvileg az Exynos miatt volt, a szintén 2020-as Fold 2 tudta a max felbontást és képfrissítést egyszerre, az fixen Snapdragont kapott minden piacon. -
prolad
addikt
válasz
janeszgol #10 üzenetére
Nincs ebben semmi rendkívüli. Eddig azért jött inkább tavasszal (ami szép lassan februárra csúszott azért sokszor), mert az új HW is hamarabb jön. A kínai konkurencia már szállít 8 gen 3 és Dimensity 9300-zal telefont, hova várjon a Samsung? Főleg hogy a hardveren túl nagy előrelépések nincsenek is.
Ettől nem csökken a lifecycle, ugyanúgy megkapja az ígért támogatást, ugyanolyan jó lesz benne a 8 gen 2. Azért sem sír senki, ha az Apple hamarabb jelenti be pár héttel a cuccait, de Samsungnál maradva én is örültem, hogy idén a Foldok júliusban jöttek augusztus helyett.
Ha emiatt csúszna el egy főverzióval a support, maradna ki az új gorlilla glass vagy UFS memória, lemaradna az épp bejelentett high emd kameráról, vagy a wifi szabványról, akkor érteném. De semmivel nem nyújt többet ha még egy hónapig ülnek rajta.
Közel 10 éve a Snapdragon 600-800-805-ös időkben 2x is jött új csúcs HW és 2 csúcs széria, csak más néven, akkor sw történt semmi. Itt is csak annyi fog, hogy hamarabb esik be pl a 23 ultra ára egy jó kedvezménnyel, választhat a user, hogy azt veszi, vagy felárért a kicsivel jobb újat.Ha meg a leakeket nézem, alap, hogy amint kijön valami, már az utódjáról pletykálnak.
-
prolad
addikt
Úgy látom rendes gyorstöltés itt sem lesz, marad a 25/45W. Egyik sem erős érték, legalább egy 65W-ot sikerülne megugrani, és 80-100%-ot hozni fél óra alatt akku méretétől függően.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Ford topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Kerékpársportok
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest