- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elit3Zotya
addikt
Jól összeszedted, sajnos az exynos 990 talán minden idők leggyengébb samsung proci lett.
Egy Oppo find x2 pro, amiket itt felsoroltál gyengeségeket, azokban is erős volt.
(Sd865, jobb kijelző(1440p+120hz), jobb kamera, töltés sebessége...stb.)
Ettől függetlenül én elvoltam az s20 ultrával is, de fájt olvasnom az x2 pro mennyivel előrébb jár.
Meghaladta szinte minden tekintetben, de az meg szinte beszerezhetetlen volt.Az s21 Ultra volt az, ami tényleg elég jó lett, és azóta nem is nagyon sikerült nagyobbat előre lépni.
A procit leszámítva eddig nem nagyon volt előre lépés(kijelző/kamera), talán majd így 2. generáció váltás után az s24 ultra mutat valamit.(illő lenne már végre) -
lolal
senior tag
Azért kerdeztem, mert ahogy fentebb említettem nekem két darab is van. Egy fekete és egy szürke is. Android 10 el nagyon smooth de a kamera szoftver kissé gyengusz még ott. Azonban Android 13.as rendszerrel One U.I 5.1 és rendszerrel a fent említett hibák mind eltűntek. Egyedül a 120Hz max felbontáson nem megy, de szükség sem lenne rá tekintve hogy ez nem adaptiv hanem konstans 120Hz ezért WQHD+ 120Hz nagyon meritené már a készüléket. Az Exynos 990-t az évek alatt a szoftveres updatkkel meg szépen gatyába raztak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest