- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomate
veterán
válasz
bubus66 #9362 üzenetére
Felraktam a telefonomra a 4.1.2 CM 10-es JB-t és feltetnnék egy kérdést, hátha tudtok segíteni, mert itt elég sokan moddoljátok a rendszert.
iPhonom volt ezelőtt és mikor jött egy értesítés (SMS, hívás, mail, facebook, stb) A kijelző felvillant és megjelent, hogy mi is történt a zárolt képernyőn. Az értesítési rendszer tetszett rendkívül az iOS-be, de meguntam ezért váltottam vissza androidra. Van valami módszer amivel meg tudnám ezt oldani Androidon is? Jön egy üzenet, a kijelző felvillan és látom mi történt. Ehelyett most csippan egyet, fel kell oldanom, le kell húznom az értesítési sávot és csak utána derül ki mi is jött.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest