-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTom65
tag
válasz
gjoco1 #31284 üzenetére
Egyenlőre jegelem a Zoopert, onnan a font készletet áthoztam. Az időjárás miatt váltottam elsősorban. Nagyon az elején vagyok vannak kész windgetet + beépülők, ikonok azokkal próbálkozok. Arra még nem jöttem rá, hogy lehet az adott alkalmazásnak az értesítését megjeleniteni. De még az elején járok,tanulok.
-
-
punky10
addikt
válasz
gjoco1 #31143 üzenetére
Igen a Samu felülete valóban nagyot fejlődött(volt honnan...
)van itthon egy-ket telefon,az A10-től az A71-ig.De ez nálam olyan,mint a tárcsázó:lassan a gyáriak is tudnak mindent,de valahogy mégsem úgy,ahogyan már megszoktam...
A launcherrel is így vagyok,megszoktam a görgethető dokkot,amibe mappát is el lehet helyezni,az átméretezhető,és egymást fedhető widgetteket,az alkalmazástárban létrehozható asztalokat,mappákat...stb
Öreg vagyok már a változásra,maradok a megszokottnál.
-
punky10
addikt
válasz
gjoco1 #31126 üzenetére
És azért még vagyunk itt páran,akik régóta használjuk a Novát,és követjük a topicot is.
Csak fölöslegesnek tartom mindig ismételni magamat(pl:ez megint jó lett...stb),megosztani pedig nincs mit,több éve már,hogy ugyanazt az elrendezést használom,legfeljebb a háttér és az ikonpack változik...
Nameg néha kényszerűségből a használt widget is,nemrég eltünt az általam használt CalendarPad,és ezért kellett másik naptárt keresnem,amit az igenyeimhez tudok szabni. -
szenesember
aktív tag
válasz
gjoco1 #31130 üzenetére
Bocs, hogy nem voltam egyértelmű! Nem arról van szó, hogy két launcher-t használok, évek óta csak a nova fut. Viszont, ha töltök le ikon pack-ot a galaxy store-ból, akkor nem jeleníti meg megfelelően az ikonokat, vagy egyáltalán nem csinál semmit.
(Klassz téma egyébként, szerintem sem giccses! A Zooper az ikon pack neve?)
-
szenesember
aktív tag
válasz
gjoco1 #31123 üzenetére
Köszönöm a véleményt!
- Nem éjszaka csináltam, tényleg 12 óráson volt, kösz a tippet!
- Az ikon készletekkel gondban vagyok, mert valahogy nem akar működni a One UI-Nova launcher kombóval, ezért a gyárit használom.
- Az időjárást a jobb oldali képernyőre raktam. A főképernyőt meg akartam hagyni minimál stílusban :D -
TTom65
tag
válasz
gjoco1 #31126 üzenetére
Sziasztok. Köszönöm a tanácsokat. Elsőre kipróbálok párat amit ajánlottatok ill. már láttam másnál. Megnézem a gyárit utána a Nova, Microsoft Launcher, stb. Lenne viszont egy kérdés van bármelyiknél olyan beállítás ahol 4 ikon van egymás mellett és így van kint a fő képernyőn?
Jó pihenést. -
-
-
Gara68
tag
válasz
gjoco1 #31013 üzenetére
Igen, régen ez még így ment az ájfonon. Egy háttérkép és csá.
Később jött a jailbreak ( nem hivatalos dolog! Kb. mint androidon a root), ekkor tudtál ikon csomagot cserélgetni, widgetet kitenni, dock-ot eltüntetni.
Most ősszel megjelent az iOS14 és ezzel már hivatalosan is megoldható az ikon csere. Cserébe viszont így nem jelenik meg az értesítés jelző a jobb sarokban az ikonnál. Plusz widgetek is kitehetők. -
Probert75
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fujifilm X
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest