Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- HTC U11 - újra a szorítóban
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigor
tag
válasz
Rickenstein #5 üzenetére
A rendszer egy 160 GB-s Samsung vinyóról fut. Látszólag - chkdsk szerint - semmi baja (eddig gond nélkül ment vele minden).
Engem az zavar meg a legjobban, hogy x program telepítése simán megy, y-é meg nem. (Meg az önkibontó .exe telepítők önkényes, település nélküli törlődése) Ilyesmit eddig még sosem tapasztaltam, és ilyesmit okozó vírusról sem olvastam még...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest