- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigor
tag
válasz
Rickenstein #5 üzenetére
A rendszer egy 160 GB-s Samsung vinyóról fut. Látszólag - chkdsk szerint - semmi baja (eddig gond nélkül ment vele minden).
Engem az zavar meg a legjobban, hogy x program telepítése simán megy, y-é meg nem. (Meg az önkibontó .exe telepítők önkényes, település nélküli törlődése) Ilyesmit eddig még sosem tapasztaltam, és ilyesmit okozó vírusról sem olvastam még...
-
Rickenstein
senior tag
Én első lépésként nyomnék egy chkdsk/f-et. Klír telepítés után annyira még nem kéne vírusosnak lennie a gépnek. Valamilyen adatvesztéses játék lehet (esetleg hardverhiba?). Ha a checkdisk nem jelzett semilyen problémát, esetleg lehet nyomni még vmi lemezdiagnosztikai progit. Milyen vinyód van?
-
Rickenstein
senior tag
válasz
Moddingfan #2 üzenetére
Csak a lúzerek formatálnak vinyót ha vírusuk van. Egy master boot record-ba telelpülő vírus megmarad formatálás után is.
-
pigor
tag
válasz
Moddingfan #2 üzenetére
Kösz az ötletet, kipróbálom!
-
Moddingfan
senior tag
Szerintem bekaptál valamit, de mielőtt format lesz a dologból javaslom, hogy próbáld ki a SmartClose nevű progit, ez bezárja az összes futó alkalmazást, lehet hogy csak bekavar valami. Ha SmartClose után sem megy, akkor valszeg windows reinstall kell, de ha vírus vagy más kártékony elem van a rendszerben, akkor a format a legbiztonságosabb.
u.i.: A SmartClose ingyenes -
pigor
tag
Elnézést, h új témát indítok, de sehol sem találtam megoldást a problémámra, ami a következő:
Rendszer Win XP SP2 (nemrég telepítve), ATI 9600 pro.
Néhány program (pl. Quarq Xpress 6.1) telepítése elkezdődik, majd mikor bejön a windowsos (.msi) telepítőablak, nem történik semmi, ablak pár mp után eltűnik.
Másik -számomra még furcsább jeleneség -, h amikor tömörített .exe kiterjesztésű telepítő programokat (pl. Azureus vagy az ATI Catalyst drivere) próbálok futtatni, nem történik telepítés, viszont a letöltött .exe fájl is törlődik!
Más programok viszont gond nélkül települnek, mint korábban!
Telepítés előtt minden vírusirtót, tűzfalat (PC-Cillin), Spyware Doctort stb. kikapcsoltam: semmi eredmény.
Az új ATI drivert is csak csökkentett módban tudtam telepíteni!
Vírusom, férgem van, vagy mivel akadhatnak össze ezek a telepítők?
Előre is kösz a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Fogyjunk le!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest