- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Redmi Note 8 és 8T
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigor
tag
válasz
Rickenstein #5 üzenetére
A rendszer egy 160 GB-s Samsung vinyóról fut. Látszólag - chkdsk szerint - semmi baja (eddig gond nélkül ment vele minden).
Engem az zavar meg a legjobban, hogy x program telepítése simán megy, y-é meg nem. (Meg az önkibontó .exe telepítők önkényes, település nélküli törlődése) Ilyesmit eddig még sosem tapasztaltam, és ilyesmit okozó vírusról sem olvastam még...
-
pigor
tag
válasz
Moddingfan #2 üzenetére
Kösz az ötletet, kipróbálom!
-
pigor
tag
Elnézést, h új témát indítok, de sehol sem találtam megoldást a problémámra, ami a következő:
Rendszer Win XP SP2 (nemrég telepítve), ATI 9600 pro.
Néhány program (pl. Quarq Xpress 6.1) telepítése elkezdődik, majd mikor bejön a windowsos (.msi) telepítőablak, nem történik semmi, ablak pár mp után eltűnik.
Másik -számomra még furcsább jeleneség -, h amikor tömörített .exe kiterjesztésű telepítő programokat (pl. Azureus vagy az ATI Catalyst drivere) próbálok futtatni, nem történik telepítés, viszont a letöltött .exe fájl is törlődik!
Más programok viszont gond nélkül települnek, mint korábban!
Telepítés előtt minden vírusirtót, tűzfalat (PC-Cillin), Spyware Doctort stb. kikapcsoltam: semmi eredmény.
Az új ATI drivert is csak csökkentett módban tudtam telepíteni!
Vírusom, férgem van, vagy mivel akadhatnak össze ezek a telepítők?
Előre is kösz a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest