Hirdetés
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Kompakt házban kínál csúcsteljesítményt az Oppo Find X8s
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
McCoy
tag
Hello
Hívnod kell a 0623/880/319 telefonszámot (menüpontok: 1 utánna 5) Ez a Telemax-os ügyfélszolgálat. Elég lassan veszik fel de feltételezem azért mert a cég enyhén alul méretezte a létszámot. Hang alapján 2-3 ügyfélszolgálatos lehet (ez persze nem az ő hibájuk).
Email: info@telemaxgsm.hu / uf@tmx.hu / info@tmx.hu nekem erről a 3 email címről válaszoltak általában.
Teljesen normális hozzáállásuk van. Az egyikük kifejezetten sokat segített nekem mert a szervízesek visszaküldték volna hibásan a notebook-ot és ő kérte a szervízt a revízióra.
-
McCoy
tag
Hello
Nekem végül sikerült a problémát megoldani. 2x-ra normálisan visszakaptam a Lenovo notimat. Persze nem volt egyszerű.
Viszont az ügyfélszolgálatisokat mindenképp szeretném kiemelni, normálisak és valóban próbálnak segíteni. Az meg, hogy a szervíz ien minőségben dolgozik betudható a jó kis 21. századi multinacionális világnak ...
Tanácsolni tudom, hogy ha problémátok van a Telemax-os ügyfélszolgálattal vegyétek fel a kapcsolatot nekem ők segítettek a szerzvíz elleni harcban.
-
McCoy
tag
Üdv.
Eme pozitív hozzászólásokat tekintve kezdek félni, hogy a Lenovo notebook-om helyett egy hangszóróhibás kecskét fognak visszaküldeni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Samsung QMRT 55 & Intel NUC Skull Canyon kioszk
- ELGATO Facecam MK.2 Webkamera
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest