Hirdetés
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
so86
tag
válasz
Viktor0610 #261 üzenetére
Volt már ilyen (nem garanciális szerviz), nem tudták javítani, megvették a gépet alkatrésznek, visszakaptam a HDD-t. Ez olyan, minthogy a kocsimat elviszem szervízbe és ne hagyjak benne személyes tárgyakat, mert lehet nem kerül már vissza hozzám, hanem eltűnik (vidéken, külföldön, akárhol). Amivel szintén nincs gond, ha szólnak előre.
Értem én, hogy egy szakmabelinek vagy gyakorlottabbnak ez user error, én elküldtem a gépem javításra, ennyi. Mindegy, elengedem, feldolgozom, majd legközelebb már ezt is tudni fogom. (törvény nem ismerete... c. sztori jut eszembe erről) -
so86
tag
válasz
Viktor0610 #256 üzenetére
nincs az oldalukon nyitvatartási idő. este 7-re tudnék odamenni vagy szombat délelőtt
-
so86
tag
Sziasztok,
adatmentést hogy lehet megoldani a TMX-nél?
A gépem cserejegyzőkönyvet kapott, de természetesen semmit nem mentettem le, mert nem tudtam, hogy nem fog visszakerülni se hozzám, sem az üzlethez a gép. Írtam már vagy 3 mailt, azt írták, hogy a vásárlás helyén vélhetően segítenek, majd megírtam nekik, hogy mivel a gép a TMX-nél van, nem tudnak segíteni. Erre azt írták, hogy ebben az esetben forduljak adatmentéssel foglalkozó céghez. Nem tudom melyik részét nem értik, hogy egyetlen probléma van, hogy nem férek hozzá sem én, sem az üzlet a HDD-hez.Mit lehet tenni ebben az esetben? Telefonos elérhetőség/üfsz. természetesen nincs, várok, mint a kisangyal, de már ma is problémát okozott, hogy nem férek hozzá egy korábbi projekt adataihoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Buds3 Pro új 2év samsung garancia SM-R630 Buds 3 Pro
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch Series 8 45MM
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest