Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
so86
tag
Sziasztok,
adatmentést hogy lehet megoldani a TMX-nél?
A gépem cserejegyzőkönyvet kapott, de természetesen semmit nem mentettem le, mert nem tudtam, hogy nem fog visszakerülni se hozzám, sem az üzlethez a gép. Írtam már vagy 3 mailt, azt írták, hogy a vásárlás helyén vélhetően segítenek, majd megírtam nekik, hogy mivel a gép a TMX-nél van, nem tudnak segíteni. Erre azt írták, hogy ebben az esetben forduljak adatmentéssel foglalkozó céghez. Nem tudom melyik részét nem értik, hogy egyetlen probléma van, hogy nem férek hozzá sem én, sem az üzlet a HDD-hez.Mit lehet tenni ebben az esetben? Telefonos elérhetőség/üfsz. természetesen nincs, várok, mint a kisangyal, de már ma is problémát okozott, hogy nem férek hozzá egy korábbi projekt adataihoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
- Gumi és felni topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Eladó Új Steam Deck 512GB, 2 év jótállásal
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ThinkPad T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap +M.2 NVMe SSD! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest