- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ciccuka
veterán
válasz
Tibor691 #1047 üzenetére
Hát én eléggé vigyáztam rá (mint a hímes tojásra), csak szobában használtam és puha tartóra raktam és gyári védő tok is van rajta és képernyővédőfólia is.
USB kábele és a csatlakozó is kiváló volt (kb. 30x lehetett összesen feltöltve).
Még egy karc se volt rajta. Azóta se akar tölteni sehogy sem. -
fila
senior tag
válasz
Tibor691 #1047 üzenetére
Nekem is.
4 Teclast van a családban. Gyerekek imádják. Én is.
P20HD: egy időben nagyon merült az akksi, majdnem kukáztam. Itthon volt egy router csere, az helyre hozta, a kapucsengővel egyetemben, ami szintén akku gyilkos volt. Valami nem tetszett nekik a Wifi hálózattal kapcsolatban. A leggyengébb tablet itthon, de facebookra, meg böngészni teljesen jó asszonynak.
T40Pro: na ezen játszani nem lehet, mert random újraindul, melegedő akksi miatt. Nekem nyomkodni viszont teljesen jó. Nálam max heti 1x kapcsol ki.
M40Pro: tökéletes játszani is gyereknek.
T50: tökéletes játszani is gyereknek. -
-
balco
aktív tag
válasz
Tibor691 #203 üzenetére
És vajon egy ilyen USB-C - HDMI konverterrel lehet külső képernyőt használni az M30-cal?
-
jdeutsch
tag
válasz
Tibor691 #185 üzenetére
Szép napot Neked és mindenkinek!
Közben már bl4ze forum társ megelőzött, és válaszolt a kérdéseidre, gondolom a banggood ha megreklamálod, elfogja küldeni a micro sd kártyákat, feltéve ha a rendelés időpontjában még tárgya volt az akciónak. (korrekt cég) Örömömre szolgál hogy jó tippet adtam, és tetszik az M30, (változatlan a véleményem, ár/értékét tekinve verhetetlen!) remélem a srácoknak is tetszik.
A gyári tok kellően védi a TAB-ot, természetesen "dobálni, focizni nem lehet vele," de ez ellen semmilyen tok nem védi meg.
Üdv: DJ -
anonymus89
addikt
-
jdeutsch
tag
válasz
Tibor691 #169 üzenetére
Szép Napot!
Ugyan nem engem kérdeztél, de talán segíthetek.
Ajándék gyári tokot az első 100 megrendelőnek adtak! (én még azt kaptam ajándékba!) Most a 32GB-os micro SD-t adják ajándékba.
Ha "Priority Direct Mail"-el rendeled akkor ingyenes a szállítás, a Flyt Express hozza Belgiumba, Belgiumban vámkezelik, nincs vám és nics áfa sem! Onnan a GLS hozza a címedre! (rendeléstől számítva kb: kettő hét, bár most ünnepek miat -50. évforduló,-csúszhat)
üDV: DJ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged