- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Van egy ilyen márkájú tabletünk (tán M40, a fene se tudja). Olyan hibajelenséget produkál, hogy nem töltődik, pontosabban ha egy kicsit megdöntöm a töltésnél a csatlakozót, akkor tölt (kontaktos lehet valami a töltőcsatlakozásnál).
Érdemes valamilyen helyi szervizbe bevinni? Már nem garis a cucc. -
Egon
nagyúr
válasz
jdeutsch #199 üzenetére
Sokat kerestem ezt az opciót, de nem találtam. Hajlamos vagyok azt gondolni, hogy magától állt át, ami nem megnyugtató. Az asszony filmet nézett, elmondása szerint véletlenül megnyomta a kikapcsoló gombot, utána visszakapcsolta, közben valahogy lehúzta a felső menüsávot, és benyomta a repülő üzemmódot, majd kikapcsolta azt.
Filmnézés közben senki nem nyomkodja össze-vissza a cuccot.Más. A tok nem akar megjönni, a BG nyomkövetés oldalán meg fura dolgok vannak (lentről felfelé olvasandó):
Oct 24, 2019 21:01 Címzett kérésére másik címre irányítva Oct 24, 2019 13:43 Kézbesítés sikertelen
Oct 24, 2019 07:35 Küldemény és az értesítő kézbesítése akadályozott, küldemény feladó részére visszaküldve
Oct 24, 2019 05:42 Kézbesítésre átadva
Oct 22, 2019 00:06 Bejövő küldemény belföldi továbbküldéseMondanom sem kell, hogy én nem kértem másik címre, engem senki sem keresett, nem kértem másik címre, a cím és a telefonszám jól lett kitöltve, és mivel munkahelyre kértem, olyan sem lehetett hogy a kézbesítés ideje alatt nem volt "otthon" senki. A tabletet ugyanúgy, ugyanide kértem, az rendben megjött.
Ilyenkor mi van? -
Egon
nagyúr
Sziasztok!
Sajnos történt valami a Teclast M30-as tabletünkkel. Az asszony nyomkodta, és bár nem szokott hasonlót bénázni (elmondása szerint véletlenül repülő üzemmódba kapcsolta, majd vissza, mást nem csinált), de sikerült neki monokróm módba állítani a cuccot. Bekapcsoláskor színes a Teclast ikon/felirat, de ahogy betöltődik a droid, minden fekete-fehér lesz. Nem jöttem rá, miképp lehetne ezt visszaállítani (elvileg fejlesztői módban van ilyen beállítás, de nem tudom hogy lehet előhozni).
Köszönöm a segítséget előre is.Üdv: E
-
-
Egon
nagyúr
Sziasztok!
Én is beálltam a sorba egy Teclast M30-cal, az asszonynak véve. A hozzá adott memóriakártya érdekes állat: van egy "pendrive-om", ami valójában kártyaolvasó - ebben nem ismeri fel a Windows (más pl. Sandisk kártyával működik rendesen ez az olvasó), ellenben kártyaolvasós laptopban megy rendesen (de ez mellékes).
Az lenne a kérdés, hogy milyen tokot ajánlott hozzá venni, lehetőleg hazai beszerzésből? Univerzális tok nem takarja el a hangszórókat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Tesla topik
- Bittorrent topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- SSD kibeszélő
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook White 13" unibody
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest