Új hozzászólás Aktív témák
-
-
_csocso_
senior tag
XDA n írták, hogy nem ott lyukasztották a házat, ahol valóban a mikrofon van. A tetején található a mikrofon lyuk, ki lehet próbálni oda beszélsz, hangosabb. Nekem is működik a hangrögzítő, Skype van hang, ott a videó a probléma, zoom-ot nem próbáltam ki még. Kínai csoda, mint a telefonok, ott is meg kell fizetni a megfelelő támogatást. Sajnos mindhármat használom, de így marad a normális telefon, meg az asztali PC egyelőre. Hypeja megvolt, biztos megkapták érte a támogatást, több cikkben is magasztalták, hogy milyen tuti, de csak egy tucat kínai tablet. Azt nem írták meg, hogy szoftveresen kívánnivalót hagy maga után. Egy Lenovot használtam előtte, azon minden működött, igaz SD425 és 2/16 volt, alig lehetett rá telepíteni valamit.
-
hardline
senior tag
Fanatikus Teclast gyűjtögető vagyok.
2 csak kipróbálás szintjén fordult meg nálam (M16, M30). 2 pedig saját, ebből a T30-tól akarok fájó szívvel megválni, mert drónozáshoz nem tudom használni a mérete miatt, épp ezért vettem egy p80x 8" méretű kistesóját, mert ez éppenhogy belemegy a távirányítóba. Sajnálom eladni, mert a legjobb tablet, ami nálam járt androidos fronton. De be kellett látnom fél év alatt, hogy kb semmire nem használom, mivel nagy, nem hordom sehová, otthon youtubot inkább a tv-n nézek, böngészni meg elég egy gyengébb vas is. Ott a pc, ha bármi mást kell csinálnom. Amúgy a márka nekem nagyon bejött. Elég széles a termékskála ahhoz, hogy bárkinek lehessen egy megfelelő modellt ajánlani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Proxmox VE
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen digitális videókamerát?
- További aktív témák...
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓ MONITOROK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest