- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0dl
addikt
válasz
_csocso_ #752 üzenetére
"Kaptam egy firmwaret a gyártó tol, most úgy néz ki, hogy működik."
Ez jó, hír, hogy nem 0 a támogatás."Azt nem tudom, mennyi back door t tettek bele"
Attól tartok a mobileszközök használatba vételekor elfogadott számtalan szerződés valamelyikében apró betüs mellékletként 1 pontos fehér alapon fehér betűvel szedve valami ilyesmi látható.
Hozzájárulok, hogy az alább felsoroltak közül legalább két szervezet kémprogramja/backdoorja fusson a rendszeremen.
- NSA
- KGB
- Kínai titkosszolgálat
- MOSZAD
- tetszőleges egyéb -
Somatom
veterán
válasz
_csocso_ #714 üzenetére
Minden tablettel lehetnek problémák, amik lehet, hogy másnál nem is derülnek ki. Pl. amíg egy Teclast 10 -et nem dugsz monitorra, addig nem derül ki, hogy gyászkeretes a kép. Ha egy M16 -ot nem akarsz egérrel kezelni, akkor nem szembesülsz azzal, hogy nem lehet a menükben görgetni.
-
BullZeye
veterán
válasz
_csocso_ #714 üzenetére
Nincs Teclastom, így személyes tapasztalat ezzel nincs, de!
Minden tablettel vannak problémák, Lenovo Samsung, elég sokat adunk el belőlük, és látom, hogy nem tökéletesek azok sem.
Ha esetleg tönkremegy és vissza kell küldened, akkor itthon 2k-ért viszi el tőled a futár (vagy autókázol a szervizbe), Kínába mikor utoljára küldtem 5k körül volt a gyorsított (nem tudom Teclast beveszi e EUn belül).Ha nem kritikus helyre kell, ahol a 24/7 folyamatos elérés szükséges (pl okos otthon rendszer ami csak tabletről irányítható), akkor nem sok értelme van duplát fizetni, hogy picivel kisebb esélye legyen a hibásodásnak, maximum az idődet veszíted (1-2 hónap a gariztatás), pénzed nem.
Szoftverről annyit, hogy van egy itthon hivatalosan forgalmazott Lenovo tabletem (nem kínából jött), aminél évek óta nem tudták megoldani, hogy pár perc után ne írja ki, hogy "túl sok alkalmazás indul automatikusan", akkor is, ha minden ki van kapcsolva...hozzá a gyári firmware neten nem elérhető, hogy ha szükséges, újra tudjam húzni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest