- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Aktív hűtéssel mutatkozott be az IQOO 15 Ultra
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
_csocso_
üzenetére
Nincs Teclastom, így személyes tapasztalat ezzel nincs, de!
Minden tablettel vannak problémák, Lenovo Samsung, elég sokat adunk el belőlük, és látom, hogy nem tökéletesek azok sem.
Ha esetleg tönkremegy és vissza kell küldened, akkor itthon 2k-ért viszi el tőled a futár (vagy autókázol a szervizbe), Kínába mikor utoljára küldtem 5k körül volt a gyorsított (nem tudom Teclast beveszi e EUn belül).Ha nem kritikus helyre kell, ahol a 24/7 folyamatos elérés szükséges (pl okos otthon rendszer ami csak tabletről irányítható), akkor nem sok értelme van duplát fizetni, hogy picivel kisebb esélye legyen a hibásodásnak, maximum az idődet veszíted (1-2 hónap a gariztatás), pénzed nem.
Szoftverről annyit, hogy van egy itthon hivatalosan forgalmazott Lenovo tabletem (nem kínából jött), aminél évek óta nem tudták megoldani, hogy pár perc után ne írja ki, hogy "túl sok alkalmazás indul automatikusan", akkor is, ha minden ki van kapcsolva...hozzá a gyári firmware neten nem elérhető, hogy ha szükséges, újra tudjam húzni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air M3 11" 256GB Cellular Hibátlan/2028.11.13.Gar./Akku 100%/p4716
- Apple iPad Pro 12.9 4.Gen (2020) 94% (1év Garancia) + Ajándék tok
- iPad Pro 12.9 (6. generáció, 2022) 256GB Wi-Fi (bontatlan, számlával)
- Microsoft Surface PRO 10 (Ultra 7 165U, 16GB RAM, 1TB SSD, garanciális, makulátlan)
- iPad Pro 12.9 (6. generáció, 2022) 256GB Wi-Fi (bontatlan, számlával)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- Eladó használt BenQ SP840 FULL HD projektor / 12 hónap működési jótállás
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest