Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
_csocso_
üzenetére
Nincs Teclastom, így személyes tapasztalat ezzel nincs, de!
Minden tablettel vannak problémák, Lenovo Samsung, elég sokat adunk el belőlük, és látom, hogy nem tökéletesek azok sem.
Ha esetleg tönkremegy és vissza kell küldened, akkor itthon 2k-ért viszi el tőled a futár (vagy autókázol a szervizbe), Kínába mikor utoljára küldtem 5k körül volt a gyorsított (nem tudom Teclast beveszi e EUn belül).Ha nem kritikus helyre kell, ahol a 24/7 folyamatos elérés szükséges (pl okos otthon rendszer ami csak tabletről irányítható), akkor nem sok értelme van duplát fizetni, hogy picivel kisebb esélye legyen a hibásodásnak, maximum az idődet veszíted (1-2 hónap a gariztatás), pénzed nem.
Szoftverről annyit, hogy van egy itthon hivatalosan forgalmazott Lenovo tabletem (nem kínából jött), aminél évek óta nem tudták megoldani, hogy pár perc után ne írja ki, hogy "túl sok alkalmazás indul automatikusan", akkor is, ha minden ki van kapcsolva...hozzá a gyári firmware neten nem elérhető, hogy ha szükséges, újra tudjam húzni.
-
BullZeye
veterán
-
BullZeye
veterán
Köszi, akkor berendelem nekik.
Esetleg van M16-nál jobb alternatíva ebben az árban ami nagyobb mint 10" ?Jaj még ami fontos, kamionba menne, ahol telefont tölteni tud (5V), jól értem, hogy a DC port mellett a Type-C csatlakozón is lehet tölteni a tabot 5V USB telefontöltővel, ugye?
-
BullZeye
veterán
Teclast M16-ot szeretne rokon venni, hogy UPC élő adást nézzen rajta.
Ahogy itt olvastam Telekom app nem megy rajta, UPC applikációja elindul vele, vagy az is rootoltként ismeri fel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- Macrodroid
- iPhone topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- További aktív témák...
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+ cellular 2028.10.30. Apple jótállás
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB fehér használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest