- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
_csocso_ #714 üzenetére
Nincs Teclastom, így személyes tapasztalat ezzel nincs, de!
Minden tablettel vannak problémák, Lenovo Samsung, elég sokat adunk el belőlük, és látom, hogy nem tökéletesek azok sem.
Ha esetleg tönkremegy és vissza kell küldened, akkor itthon 2k-ért viszi el tőled a futár (vagy autókázol a szervizbe), Kínába mikor utoljára küldtem 5k körül volt a gyorsított (nem tudom Teclast beveszi e EUn belül).Ha nem kritikus helyre kell, ahol a 24/7 folyamatos elérés szükséges (pl okos otthon rendszer ami csak tabletről irányítható), akkor nem sok értelme van duplát fizetni, hogy picivel kisebb esélye legyen a hibásodásnak, maximum az idődet veszíted (1-2 hónap a gariztatás), pénzed nem.
Szoftverről annyit, hogy van egy itthon hivatalosan forgalmazott Lenovo tabletem (nem kínából jött), aminél évek óta nem tudták megoldani, hogy pár perc után ne írja ki, hogy "túl sok alkalmazás indul automatikusan", akkor is, ha minden ki van kapcsolva...hozzá a gyári firmware neten nem elérhető, hogy ha szükséges, újra tudjam húzni.
-
BullZeye
veterán
-
BullZeye
veterán
Köszi, akkor berendelem nekik.
Esetleg van M16-nál jobb alternatíva ebben az árban ami nagyobb mint 10" ?Jaj még ami fontos, kamionba menne, ahol telefont tölteni tud (5V), jól értem, hogy a DC port mellett a Type-C csatlakozón is lehet tölteni a tabot 5V USB telefontöltővel, ugye?
-
BullZeye
veterán
Teclast M16-ot szeretne rokon venni, hogy UPC élő adást nézzen rajta.
Ahogy itt olvastam Telekom app nem megy rajta, UPC applikációja elindul vele, vagy az is rootoltként ismeri fel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gitáros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Óra topik
- Fotók, videók mobillal
- The First Berserker: Khazan
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest